Νέα διπλή εγκατάλειψη για την M-Sport (pics)

Μ-Sport

Νέα διπλή εγκατάλειψη για την ομάδα της M-Sport στο Rally Φινλανδίας με τους Ott Tanak και Pierre-Louis Loubet να εγκαταλείπουν σχεδόν ταυτόχρονα μόλις στην δεύτερη ειδική της ημέρας.

Συνεχίζονται τα σοβαρά προβλήματα για την ομάδα της M-Sport, με τους ανθρώπους της βρετανικής ομάδας να βλέπουν άναυδοι και τα δύο εργοστασιακά Puma Rally1 να εγκαταλείπουν το Rally Φινλανδίας μέσα σε λίγα λεπτά.

Στην ειδική Lankamaa, δεύτερη της ημέρας και τρίτη συνολικά του αγώνα, o Ott Tanak ήταν τέταρτος στον δρόμο, όμως αντιμετώπισε πρόβλημα με τη μονάδα ισχύος του αυτοκινήτου του και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου. Λίγα λεπτά αργότερα, χρησιμοποιώντας μόνο το ηλεκτρικό μοτέρ πήρε τον δρόμο για το σέρβις, αντιμετωπίζοντας προβλήματα για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα.

Το δράμα ολοκληρώθηκε άμεσα για την M-Sport, καθώς ο Pierre-Louis Loubet που ακολουθούσε, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και χτύπησε σε μία πέτρα με την πίσω αριστερή πλευρά του Puma. Με κατεστραμμένη την ανάρτηση του, ο Γάλλος σταμάτησε άμεσα κι έκανε στην άκρη, όπου θα περιμένει την βοήθεια του γερανού, ο οποίος θα τον επιστρέψει στην Γιβάσκιλα.

Αμφότερα τα δύο πληρώματα αναμένεται να συνεχίσουν με τη διαδικασία του SuperRally από το Σάββατο, όμως θα έχουν χάσει πάνω από μιάμιση ώρα συνολικού χρόνου και όπως είναι φυσικό θα είναι απίθανη ακόμη κι η είσοδός τους στη βαθμολογούμενη δεκάδα, έαν φυσικά δεν αντιμετωπίσουν νέα προβλήματα στο υπόλοιπο του αγώνα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τις εγκαταλείψεις των Tanak και Loubet:

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article
Rovanpera Shakedown

Rally Φινλανδίας - Shakedown: Σε ρυθμό ο Rovanpera

Next Article

Τρομακτικό ατύχημα Lappi στο βρεγμένο (pic)

Related Posts