Νέα MGU-K στο GP Κίνας θα φέρει η Renault

Στο Grand Prix της Κίνας, η Renault θα φέρει νέα, ανασχεδιασμένη MGU-K για όλα τα μονοθέσια που προμηθεύει με κινητήρες, ώστε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα αξιοπιστίας που προέκυψαν στους πρώτους αγώνες της σεζόν.

Και στους δύο αγώνες της σεζόν, τα μονοθέσια με μονάδα ισχύος Renault είχαν προβλήματα αξιοπιστίας, με τον Carlos Sainz να εγκαταλείπει στο GP της Αυστραλίας και τα δύο μονοθέσια της Renault να εγκαταλείπουν στν αγώνα του Μπαχρέιν.

Με την νέα MGU-K, οι άνθρωποι της Renault πιστεύουν ότι θα λύσουν τα προβλήματα αξιοπιστίας που τους ταλαιπώρησαν στους δύο πρώτους αγώνες.

«Δουλέψαμε πάνω στο θέμα της αξιοπιστίας ώστε να το ξεπεράσουμε. Είναι κρίμα που χάσαμε ένα καλό αποτέλεσμα εκεί [Μπαχρέιν], αλλά αυτό πέρασε,» δήλωσε ο Hulkenberg.

«Το δικό μου πρόβλημα ήταν στην μονάδα ισχύος. Είχαμε ένα πρόβλημα εκεί, γι’ αυτό θα χρησιμοποιήσω τον δεύτερο κινητήρα.

«Επίσης υπήρχαν προβλήματα στην MGU-K από το ξεκίνημα της σεζόν. Σε αυτόν τον αγώνα θα έχουν την νέα MGU-K που πιστεύουμε ότι θα λύσει όλα αυτά τα προβλήματα που έχουμε δει. Η δουλειά συνεχίζεται, για να βελτιώσουμε και άλλα σημεία,» πρόσθεσε ο Γερμανός.

Πηγή: RaceFans.net

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
9
Shares
Previous Article

Vettel: Μπορώ να τα πάω καλύτερα

Next Article

Verstappen: Δεν έχω μιλήσει με τον Wolff, αστείες οι φήμες

Related Posts