Νέα ποινή στον Bottas για ακόμη μία αλλαγή μερών κινητήρα

Bottas ποινή
2021 United States Grand Prix, Thursday – Jiri Krenek

Ακόμη μία ποινή θέσεων θα λάβει ο Valtteri Bottas στο grid του αγώνα της Κυριακής για το GP των ΗΠΑ, καθώς οι μηχανικοί της Mercedes άλλαξαν ξανά μέρη της μονάδας ισχύος του.

Για τρίτη φορά σε τέσσερις αγώνες ο Valtteri Bottas θα εκτίσει ποινή θέσεων στο grid, με τους μηχανικούς της Mercedes να τοποθετούν τον έκτο διαφορετικό κινητήρα εσωτερικής καύσης στο μονοθέσιο του Φινλανδού ενόψει της εκκίνησης του τριημέρου στο Circuit of the Americas, με το FP1.

Ως αποτέλεσμα, ο Bottas θα δεχθεί ποινή πέντε θέσεων στο grid του αγώνα της Κυριακής, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα ξεκινήσει στην καλύτερη από την έκτη θέση. Επίσης, το συμβάν αποτελεί ένα ακόμα δείγμα της μέτριας αξιοπιστίας της Mercedes, για την οποία διαμαρτυρήθηκε ο Φινλανδός μετά το τέλος του αγώνα τον οποίο κέρδισε στην Τουρκία.

Σημειώνεται ότι οι πέντε θέσεις ποινή δόθηκαν, καθώς ο Φινλανδός αλλάζει για τρίτη φορά το συγκεκριμένο μέρος της κινητήριας μονάδας, με την προβλεπόμενη ποινή, καθώς η ποινή δέκα θέσεων που δόθηκε στον Hamilton για την ίδια αλλαγή, στην Τουρκία αποτελούσε αντίστοιχα την πρώτη υπέρβαση του ορίου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την επίσημη ενημέρωση της ομάδας μέσω του twitter της:

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article
GP Εμίλια Ρομάνια Miller FP2

GP Εμίλια Ρομάνια - FP2: Στην κορυφή ο Miller

Next Article

Grand Prix Η.Π.Α. – FP1: Κυριαρχία Mercedes, Bottas μπροστά

Related Posts