Νέο χειρουργείο για Marquez, εξαιρετικά αμφίβολος για το GP Τσεχίας

Την πόρτα του χειρουργείου για δεύτερη φορά σε 13 ημέρες πέρασε ο Marc Marquez για να διορθώσει επιπλέον ζημιά που προκλήθηκε στο δεξί του χέρι. Δεν ταξιδεύει στην Τσεχία και είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο GP του Μπρνο.

Όπως ανέφερε σε επίσημη ανακοίνωσή της η ομάδα της Repsol Honda, o Marquez έκανε δεύτερο χειρουργείο στο τραυματισμένο του δεξί χέρι, καθώς η μεταλική λάμα που είχε τοποθετηθεί πριν από 13 ημέρες, έσπασε εξαιτίας της έντονης πίεσης που της ασκήθηκε.

Το χειρουργείο που έγινε από τον δόκτορα Xavier Mir σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης, κρίθηκε πετυχημένο, με την λάμα να αντικαθίσταται από καινούρια, η οποία αναμένεται περισσότερο ανθεκτική. Παρόλα αυτά ο Marquez θα χρειαστεί να παραμείνει 48 ώρες στο νοσοκομείο, προτού γίνει γνωστό το διάστημα της αποθεραπείας.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ισπανός αναβάτης δεν θα βρεθεί την Τετάρτη, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, στην πίστα του Μπρνο και η συμμετοχή του στο Grand Prix της Τσεχίας είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Μάλιστα πηγές αναφέρουν ότι η ομάδα έχει ήδη αποφασίσει να μην ρισκάρει εκ νέου την υγεία του αναβάτη της.

Εάν αυτές επιβεβαιωθούν, ο Marquez θα μείνει για δεύτερο αγώνα εκτός μάχης και με τον Quartararo να έχει ήδη προβάδισμα 50 πόντων στην βαθμολογία του πρωταθλήματος, η απουσία του αναμένεται να τον αφήσει ακόμη πιο μακριά από την διεκδίκηση του τίτλου.

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles