Νέο σασί για Rossi και Lorenzo στο GP του Assen

JORGE LORENZO SPA MOVISTAR YAMAHA MotoGP YAMAHA MotoGP GP Italy 2016 (Circuit Mugello) 20-21/05.2016 photo: MICHELIN

Η Yamaha επιβεβαίωσε πως ο Valentino Rossi και ο Jorge Lorenzo θα έχουν στην διάθεση τους το νέο  πλαίσιο στον επερχόμενο αγώνα του Moto GP στο Assen .

Οι αναβάτες της Yamaha είχαν μία πρώτη θετική εντύπωση για το νέο πλαίσιο έπειτα από τις δοκιμές που διεξήχθησαν στην πίστα της Καταλανίας την επόμενη μέρα  του Ισπανικού Grand Prix, ενώ επέστρεψαν και πάλι για ιδιωτικές δοκιμές στην ίδια πίστα την Τρίτη.

Ο διευθυντής της ομάδας Massimo Meregalli εξηγεί πως: «Η κύρια εργασία είναι να αποφασίσουμε ποιο σασί είναι καλύτερο. Αν καταλήξουμε ότι το νέο πλαίσιο είναι καλύτερο, μπορούμε να το έχουμε έτοιμο για τον επερχόμενο αγώνα του Assen.»

Καμία επίσημη δήλωση δεν βγήκε από τα γκαράζ της Ιαπωνικής εταιρείας όσον αφορά την ιδιωτική δοκιμή, ενώ κάποιος εκπρόσωπος της ομάδας ανέφερε στο crash.net: «Ναι, το καινούριο σασί θα είναι διαθέσιμο στο Assen και για τους δυο αναβάτες».

Με 12 βαθμούς να χωρίζουν τους αναβάτες της Yamaha και με το νέο πλαίσιο να βρίσκεται στα σκαριά, αναμένουμε έναν εντυπωσιακό αγώνα στο Assen…

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Οι διοργανωτές του GP της Βραζιλίας απαντούν στις προειδοποιήσεις του Ecclestone

Next Article

Δεν εντυπωσιάστηκε από την πίστα στο Μπακού ο Hamilton

Related Posts
Περισσότερα

Rally Νέας Ζηλανδίας – 3η Μέρα: Ελέγχει τον τίτλο ο Rovanpera, έξοδοι για Evans και Greensmith

Έπειτα από μία πραγματικά εντυπωσιακή επίδοση, ο Kalle Rovanpera βρέθηκε στην πρωτιά του Rally Νέας Ζηλανδίας, αφήνοντας τον…