Νέος χορηγός για την VR46, οριστικό τέλος στο φιάσκο με την Aramco

VR46

Στην ανακοίνωση του νέου βασικού χορηγού της προχώρησε η ομάδα του Valentino Rossi, βάζοντας έτσι τέλος στο σήριαλ με την Aramco και την Tanal Entertainment Sport and Media.

Μετά από την αρχική ανακοίνωση της πλήρης συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα του MotoGP με δύο μοτοσυκλέτες τον περασμένο Μάιο, η ομάδα του Valentino Rossi, VR46, είχε παρουσιαστεί με βασικό της χορηγό την εταιρεία πετρελαιοειδών, Aramco.

Όμως, σχεδόν άμεσα είχαν παρουσιαστεί τα πρώτα σύννεφα, καθώς η εταιρεία που είχε μεσολαβήσει για την συμφωνία της ομάδας με την Aramco, η Tanal Entertainment Sport and Media, είχε αφήσει αρνητικές εντυπώσεις με την παρουσία της στο paddock του MotoGP. Οι προβληματισμοί κορυφώθηκαν όταν ο CEO της Aramco στην Ευρώπη, Talal-Al Marri αρνήθηκε κάθε σχέση της εταιρείας του με την Tanal.

Σαν αποκορύφωμα, η ομάδα δηλώθηκε στη λίστα του επόμενου πρωταθλήματος χωρίς την παρουσία της Aramco, με την υποτιθέμενη συμφωνία των δύο πλευρών να θεωρείται πρακτικά ένα φιάσκο. Αυτό ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, όταν και η VR46 ανακοίνωσε τον νέο βασικό της χορηγό.

Η ιταλική τραπεζική εταιρεία Mooney θα αποτελέσει τον βασικό χορηγό της ομάδας στην πρώτη της ομάδας με πλήρη συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία του παγκοσμίου πρωταθλήματος, ενώ θα βρίσκεται στην ονομασία και της ομάδας στην Moto2.

Η ομάδα υποσχέθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες την προσεχή Δευτέρα, ενώ η επίσημη παρουσίαση της μοτοσυκλέτας της αναμένεται να γίνει στα τέλη του Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article
Binotto

Binotto: Ίσες ευκαιρίες θα έχουν οι Leclerc-Sainz το 2022

Next Article
Szafnauer Aston Martin

Αποχώρησε από την Aston Martin o Szafnauer

Related Posts