Νέος επικεφαλής της Aston Martin o Mike Krack

Mike Krack
Nürburgring (GER), 3rd- 6th June 2021. 24h Nürburgring , BMW M Motorsport, Mike Krack (LUX) Head of BMW M Motorsport.

Μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας παρουσίασης του νέου της μονοθέσιου, η Aston Martin γνωστοποίησε το όνομα του ανθρώπου που θα αναλάβει τα καθήκοντα του επικεφαλής της στη θέση του Otmar Sfafnauer, τον Mike Krack.

O Mike Krack έχει καταγωγή από το Λουξεμβούργο και ηγούταν του αγωνιστικού προγράμματος της BMW από το 2014 μέχρι και σήμερα. Ήταν υπεύθυνος της δραστηριοποίησης του Γερμανικού κολοσσού της αυτοκινητοβιομηχανίας, στα πρωταθλήματα της FormulaE, στους αγώνες αντοχής με αυτοκίνητα GT και το IMSA στις Η.Π.Α. Μέχρι την στιγμή της εθελούσιας αποχώρησης του, διαχειριζόταν το πλάνο επιστροφής των Βαυαρών, στο Le Mans, όπου και αναμένεται να συμμετάσχουν με νέο HyperCar, μέσα στα επόμενα χρόνια.

Να σημειωθεί ότι αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Krack θα εργαστεί στον μαγικό κόσμο της F1, μιας και στο παρελθόν έχει διατελέσει στέλεχος, επί μια δεκαετία, της ομάδας της Sauber πριν και κατά την περίοδο της μετονομασίας της σε BMW-Sauber. Παράλληλα, είχε σημαντικό ρόλο και στο αγωνιστικό τμήμα της Porsche όταν ολοκληρώθηκε η εμπλοκή της BMW στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Πλέον συμπληρώνονται τα κομμάτια του πάζλ που λείπουν, από τις αποχωρήσεις και τις προσλήψεις διευθυντικών στελεχών στις ομάδες της F1, με τον Lawrence Stroll να συνεχίζει δυναμικά την προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας του, με την μεγάλη επένδυση που πραγματοποιεί. Μην ξεχνάμε ότι νωρίτερα σήμερα(14/1), η Aston Martin ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης του νέου της μονοθέσιου για το 2022, που θα λάβει χώρα σε διαδικτυακή συγκέντρωση στις 10 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
9
Shares
Previous Article
Budkowski

Παρελθόν από την Alpine o Marcin Budkowski

Next Article
Zak Brown

Brown: Δεν θα είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε τίτλους ως το 2024

Related Posts