Νέος team manager της Repsol Honda o Puig

Ο Alberto Puig ανέλαβε την θέση του team manager στην εργοστασιακή ομάδα της Honda, μετά την αποχώρηση του Livio Suppo.

Με την αποχώρηση του Suppo από την θέση του επικεφαλής στην Repsol Honda, το HRC έψαχνε τον αντικαταστάτη του, και τον βρήκε στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που την έχει υπηρετήσει από διάφορα πόστα.

Ο Alberto Puig (νικητής του Ισπανικού GP το 1995) είναι στο δυναμικό των Ιαπώνων 25 χρόνια και η απόφαση να προαχθεί, μοιάζει λογική με δεδομένο το βιογραφικό του.

Ο Ισπανός δήλωσε σχετικά:

«Είμαι ευγνώμων προς το HRC για την ευκαιρία που μου έδωσαν με την Repsol Honda. Πορεύομαι με τη Honda τα τελευταία 25 χρόνια, πρώτα ως αναβάτης, μετά ως team manager στις μικρότερες κατηγορίες, και τον τελευταίο καιρό ως προπονητής πολλών εκ των Ασιατών αναβατών που έχει η Honda σε όλο τον κόσμο.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να έχω την ευκαιρία να είμαι σε αυτή τη θέση, σε μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες του MotoGP. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα προσπαθήσω να τους βοηθήσω να πετύχουν τους στόχους τους.»

Και συνέχισε:

«Είμαι βέβαιος πως οι αναβάτες μας θα είναι έτοιμοι όταν έρθει η ώρα, και εμείς ως ομάδα θα είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε ξανά για τον τίτλο, με μετριοφροσύνη αλλά και με μεγάλη αποφασιστικότητα.»

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm
Αρχισυντάκτης

Δημοσιογραφία η τρέλα μου, τα motorsport η αγάπη μου. Σπουδάζω στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και γράφω στο totalracing.gr τα τελευταία 6 χρόνια.