Νίκος Κατίκης: Βραβεύτηκε για την καλύτερη φωτογραφία του WRC για το 2020

Ο Νίκος Κατίκης έλαβε τις περισσότερες ψήφους στην σχετική ψηφοφορία, κερδίζοντας το βραβείο “PROGRADE DIGITAL PHOTO OF THE YEAR” του WRC για την σεζόν που μας πέρασε.

Ο άνθρωπος πίσω από την Rallypixels Photography, ανακυρήχθηκε νικητής συγκεντρώνοντας το 22.9% των ψήφων, μπροστά από τον Thomas Fenetre (16.9%) και τον Bastien Baudin (12.2%). Ο Έλληνας φωτογράφος δήλωσε τα εξής στο WRC.com:

«Νομίζω ότι είναι ένα αποτέλεσμα περισσότερο τύπου «στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή» παρά απόλυτων ικανοτήτων».

Η φωτογραφία απεικονίζει ένα εκ των Ford Fiesta WRC της M-Sport στην τελευταία Ειδική του Rally Mexico.

«Προσπάθησα να βάλω όλους τους πρωταγωνιστές στο ίδιο πλάνο, το αυτοκίνητο, προφανώς, το άλογο και την σημαία,» προσέθεσε. «Το ελικόπτερο ήταν απλά κάτι επιπλέον που έκανε την φωτογραφία λίγο περισσότερο ενδιαφέρουσα, καθώς και το ότι ο οδηγός χάνει λίγο την αγωνιστική γραμμή, δίνοντας λίγη παραπάνω «δράση» στην εικόνα.»

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους του WRC και του μηχανοκίνητου αθλητισμού γενικότερα οι οποίοι ψήφισαν την φωτογραφία μου.»

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να ψηφιστεί η φωτογραφία μου «φωτογραφία της χρονιάς». Υπάρχει πολλή προσπάθεια και πολλές θυσίες πίσω από κάθε φωτογραφία ενός επαγγελματία φωτογράφου του WRC. Θα ήθελα να πω ότι όλες από τις κορυφαίες δέκα φωτογραφίες ήταν εξαιρετικές και κάθε μια από αυτές θα μπορούσε να κερδίσει.»

Μπορείτε να ακολουθήσετε την Rallypixels Photography στο Facebook και το Instagram, καθώς και τον Νίκο Κατίκη στο Twitter.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Rally Dakar - 9η Μέρα: Έσπασε το ρόδι ο Peterhansel

Next Article

Rally Dakar - 10η Μέρα: Κέρδισε την ειδική παρά το κλατάρισμα ο Al Rajhi

Related Posts