«Νυστέρι» για Barbera έπειτα από πτώση σε προπόνηση

Ο αναβάτης της Avintia Ducati Hector Barbera θα περάσει τις πόρτες της χειρουργικής αίθουσας την Πέμπτη, καθώς έσπασε την κλείδα του κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης.

Το 2017 δεν ξεκινά ιδανικά για τον Ισπανό, ο οποίος έχει μηδενικό χρόνο ανάρρωσης μέχρι το επόμενο τεστ της μεγάλης κατηγορίας στις 11 Μαρτίου. Ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια ιδιωτικών δοκιμών την Τετάρτη στη Βαλένθια βάζει σε «μπελάδες» το αγωνιστικό ξεκίνημα της χρονιάς για τον Barbera.

Μετά τις πρώτες εξετάσεις, αποφασίστηκε να μπει το συντομότερο δυνατό στο χειρουργείο, μη χάνοντας πολύτιμο χρόνο για τη συνέχεια. Έτσι, ο Barbera – ο οποίος δεν αναμένεται να εμφανιστεί στις δοκιμές του Losail, πιθανότατα θα οδηγήσει ξανά τη μοτοσυκλέτα του στα τέλη Μαρτίου, για τον πρώτο αγώνα της φετινής χρονιάς.

Την επέμβαση του αναβάτη της Avintia θα αναλάβει ο Δρ. Xavier Mir, ο οποίος τελεί καθήκοντα ιατρικού διευθυντή για το MotoGP.

Να θυμίσουμε ότι ο Barbera έχει σπάσει και παλαιότερα την αριστερή κλείδα του, στοιχείο που ίσως δυσκολέψει την ιατρική ομάδα στην διόρθωση του σπασμένου κόκκαλου του Ισπανού.

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Βελτιώθηκε πολύ η Renault, λέει ο Palmer

Next Article

Ικανοποιημένος από το σασί της McLaren ο Boullier

Related Posts