Ο Agag απαντά στον Brawn: Έχουμε συμβόλαιο ως το 2039 – TotalRacing.gr

Ο διευθύνων σύμβουλος της Formula Ε, Alejandro Agag, απάντησε στις δηλώσεις του Ross Brawn, λέγοντας ότι θα πρέπει να πάρουν άδεια από αυτόν για να γίνει ηλεκτρική η Formula 1 πριν το 2039.

Ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της F1, Ross Brawn, σε συνέντευξη του στο F1 Fan Voice, δήλωσε ότι τίποτα δεν εμποδίζει την Formula 1 από το να γίνει πλήρως ηλεκτρική μέσα στα επόμενα 10 χρόνια. Σε αυτό ήρθε να απαντήσει ο Agag, δηλώνοντας ότι η Formula e έχει αποκλειστικό συμβόλαιο από την FIA μέχρι και το 2039.

«Ο Ross δήλωσε ότι η Formula 1 μπορεί να γίνει ηλεκτρική μέσα στα επόμενα 10 χρόνια -και βασικά, δεν μπορούν,» δήλωσε ο Agag στο Motorsport.com.

«Η Formula Ε έχει αποκλειστικό συμβόλαιο από την FIA για 25 σεζόν, και έχουν γίνει μόνο οι τέσσερις. Έτσι η Formula 1 μπορεί να γίνει ηλεκτρική από το 2039 και έπειτα, αν δεν ανανεώσουμε την συμφωνία μας με την FIA, αλλά δεν βλέπω κάποιο λόγο για να μην το κάνουμε.

«Έχουμε την αποκλειστικότητα μέχρι το 2039 –  έτσι δεν θα υπάρξει ηλεκτρική F1 μέχρι τότε. Αν θέλουν να συζητήσουμε είμαι θετικός αλλά είναι μία πολύ διαφορετική ερώτηση – είμαι πάντα ανοιχτός σε συζητήσεις.

«Αλλά χωρίς καμία συζήτηση μαζί μου δεν μπορεί να γίνει πλήρως ηλεκτρική.»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ross Brawn εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

Σχόλια

comments

Powered by Facebook Comments

About The Author

mm

Το motorsport είναι η αρρώστια μου. Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων και γράφω στο totalracing.gr.