Ο Bottas για τα μαθήματα που πήρε από τον Lauda

Με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από τον χαμό του σπουδαίου Nikki Lauda, ο Vallteri Bottas μίλησε σχετικά με τις εμπειρίες και τα μαθήματα που του δόθηκαν από τον Αυστριακό.

O οδηγός της Mercedes αποκάλυψε κάποιες εκ των σημαντικότερων συμβουλών που έλαβε κατά την περίοδο που οι δύο τους συνυπήρξαν στην Γερμανική ομάδα, κάνοντας τον καλύτερο και ωριμότερο ως οδηγό.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Από τον Nikki έμαθα ότι πρέπει πάντα να εμπιστεύεσαι το ταλέντο σου, να μην το αμφισβητείς ποτέ, και να υπενθυμίζεις πάντα στον εαυτό σου ότι δεν χρειάζεται να αναθεωρήσεις το οδηγικό σου στυλ και τον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις εντός του μονοθεσίου.

«Επίσης έμαθα από εκείνον ότι δεν χρειάζεται να αφήνεις τον εαυτό σου να επηρεάζεται από τις άσχημες στιγμές, καθώς και το πώς να ανακάμπτεις από αυτές, αδημονώντας για καλύτερες μέρες. Ο Nikki με ενέπνευσε απλώς δίνοντας μου την υποστήριξη του την στιγμή που το χρειαζόμουν.

«Ήταν οδηγός και ο ίδιος, γνώριζε ακριβώς το πότε χρειαζόταν στήριξη σε έναν οδηγό, και αυτό έδινε μεγάλη ώθηση, οι σωστές λέξεις, την κατάλληλη ώρα. Ήταν το άτομο που με ενέπνεε τις δύσκολες στιγμές, ήταν πάντα εκεί για εμένα, όταν έπρεπε να ανακάμψω, και με βοηθούσε να μου θυμίζω γιατί το κάνω αυτό, όπως και το ότι είμαι αρκετά καλός για να το κάνω. Ήταν φοβερός σε αυτό το κομμάτι».

Πηγή: planetf1.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article

Glock: O Sainz είναι πολύ στενά συνδεδεμένος με την οικογένεια Todt

Next Article

Brawn: Σε 6 μήνες η F1 θα είναι στο σημείο που πρέπει

Related Posts