Ο Boullier απαντά σε δηλώσεις μηχανικού περί «τοξικής» ατμόσφαιρας στη McLaren

Ο Eric Boullier, απαντά στις δηλώσεις μηχανικού, πως η ατμόσφαιρα στο Woking είναι τοξική, δηλώνοντας πως επρόκειτο για την άποψη ενός ανθρώπου κι όχι του συνόλου της ομάδας.

Οι υψηλές προσδοκίες και η χαμηλή απόδοση τη φετινή χρονιά φαίνεται πως δημιουργούν εντάσεις στο εσωτερικό της ομάδας, με μηχανικό της McLaren να δηλώνει, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Daily Mail, ότι η ατμόσφαιρα εντός της ομάδας είναι “τοξική”.

Ο Boullier ανέφερε: «Είναι προφανώς ένα εσωτερικό θέμα, οπότε θα πρέπει να συζητήσουμε ό,τι χρειαστεί στο εσωτερικό μας, τι συμβαίνει, για ποιο λόγο αυτός ο άνθρωπος είναι δυσαρεστημένος.

«Όταν έχεις 800 ανθρώπους, προφανώς… Έχουμε τη στήριξη από το εργατικό δυναμικό μας και από τους μηχανικούς μας. Θεωρώ πως πρόκειται για κάποιο ζήτημα λίγων ανθρώπων, οι οποίοι είναι δυσαρεστημένοι. Βασικά, με κάποιο τρόπο ίσως να είναι καλό για εμάς, γιατί έχουμε αρκετές αντιδράσεις και καλές αντιδράσεις».

Ο επικεφαλής της McLaren πρόσθεσε: «Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την απόδοση του μονοθεσίου. Όχι δεν θα παραιτηθώ. Είμαι στον εικοστό μου χρόνο στους αγώνες, έχω κερδίσει αγώνες και πρωταθλήματα με όποια ομάδα διοικούσα, ακόμη και στην F1, αυτό είναι ένα δεδομένο που δε μπορεί κανείς να μου το αφαιρέσει.».

Αναφερόμενος στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του, ο Boullier σχολίασε: «Νομίζω πως είμαστε σε ένα ταξίδι. Δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε, δεν είμαστε ικανοποιημένοι εκεί που βρισκόμαστε. Όμως σε αυτό το ταξίδι, με τον νέο μας συνεργάτη στους κινητήρες, τη Renault και έχοντας προφανώς μια καλή ομάδα ανθρώπων, απλώς πρέπει να σιγουρέψουμε πως βρίσκουμε τα προβλήματα του μονοθεσίου και να τα διορθώνουμε.

«Ξέρουμε που βρίσκονται τα προβλήματα του μονοθεσίου. Όταν δημιουργείς ένα μονοθέσιο, όταν πιστεύεις σε ένα κόνσεπτ, πρέπει να το εξελίξεις και να εξασφαλίσεις πως θα το διορθώσεις για το επόμενο».

Πηγή: racefans.net

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm
Υπεύθυνος F1

Studying medicine, Proud to be Greek, Fan of Ferrari