Ο Button απόλαυσε τις τελευταίες του κατατακτήριες, παρόλο που έχασε το Q3

Yas Marina Circuit, Abu Dhabi, United Arab Emirates. Friday 25 November 2016. Jenson Button, McLaren MP4-31 Honda. World Copyright: Steven Tee/LAT Photographic ref: Digital Image _O3I2710

Ο Jenson Button πιστεύει ότι οι εναλλασσόμενες συνθήκες της πίστας του κόστισαν τα κρίσιμα δέκατα που χρειαζόταν για να μπει στο Q3 του GP του Άμπου Ντάμπ, αλλά επιμένει ότι απόλαυσε τις τελευταίες του κατατακτήριες.

Ο Button θα ξεκινήσει το τελευταίο του Γκραν Πρι από τη 12η θέση, έχοντας αποτύχει να είναι στους πρώτους 10 για δύο δέκατα του δευτερολέπτου. Ήταν στους πρώτους 10 στο Q1, ωστόσο, μόλις ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου από την 9η θέση.

«Όσο πέφτει η θερμοκρασία προφανώς χρειάζεται περισσότερη μπροστινή πρόσφυση, και δεν είχε απομείνει καθόλου μπροστινή πρόσφυση» είπε ο Button.

«Λίγη υποστροφή που μας κόστισε λίγο χρόνο, αλλά για να είμαι δίκαιος δεν είναι κακή θέση. Απλά άλλαξε την ισοροπία αρκετά, και θες και υποστροφή όπως εμείς. Όσον αφορά το Σαββατοκύριακο, είναι δύσκολο με την αλλαγή του κινητήρα. Χάσαμε χρόνο στην πίστα.

«Αύριο θα τρέξουμε με νέα ελαστικά, ποιος ξέρει με τι στρατηγική· είναι το αστείο με το να έχεις τρία σετ, μερικές φορές είναι καλύτερο να είσαι εκεί που βρισκόμαστε εμείς τώρα. Δεν είναι κακή θέση να εκκινώ για τον τελευταίο μου αγώνα.»

Όταν ρωτήθηκε από το Sky Sports F1 αν θα ξεχωρίσει στιγμές σε αυτό το Σαββατοκύριακο, απάντησε: «Όχι, δε θα ήταν σωστό να το κάνω αυτό, αυτή είναι η ζωή μου εδώ και 17 χρόνια, δεν ξεχωρίζεις τις στιγμές, τις βιώνεις.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Καταστροφικό Σ/Κ για την Toro Rosso λέει ο Sainz

Next Article

Γεμάτος αυτοπεποίθηση ο Hamilton

Related Posts