Ο Chase Carey μίλησε για τις αναβολές των αγώνων της Formula 1, και το νέο, τροποποιημένο, πρόγραμμα της σεζόν του 2020.

Μέχρι στιγμής, εξαιτίας του κορονοϊού, έχουν αναβληθεί όλοι οι αγώνες μέχρι και το GP του Αζερμπαϊτζάν, που ανακοινώθηκε σήμερα. Σύμφωνα με τον Carey η σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι, και θα τελειώσει, πιθανότατα, μέσα στον Δεκέμβριο.

«Προς το παρόν κανένας δεν είναι σίγουρος για το πότε θα βελτιωθεί η κατάσταση, θα βελτιωθεί και όταν γίνει αυτό θα είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε ξανά. Προσπαθούμε να διεξάγουμε την σεζόν του 2020 για τους θεατές,» δήλωσε ο CEO της Formula 1, Chase Carey.

«Αναγνωρίζουμε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αναβληθούν περισσότεροι αγώνες στο τωρινό πρόγραμμα, αλλά τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας περιμένουμε την σεζόν να ξεκινήσει κάπου το καλοκαίρι, με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα με 15-18 αγώνες.

«Όπως είναι ήδη γνωστό θα χρησιμοποιήσουμε το καλοκαιρινό διάλειμμα που μετακίνηση στον Μάρτιο με Απρίλιο, για να κάνουμε αγώνες εκείνο το διάστημα με την σεζόν να τελειώνει πιο αργά από τις 29 Νοεμβρίου που είναι με το τωρινό πρόγραμμα του 2020.

«Δεν είναι δυνατό να αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο πρόγραμμα εξαιτίας της μεταβαλότητας της κατάστασης αλλά περιμένουμε να πάρουμε πιο ξεκάθαρα στοιχεία από τις διοργανώτριες χώρες, όπως και για τις μετακινήσεις στις χώρες αυτές, μέσα στον επόμενο μήνα.»

Πηγή: formula1.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles