Ο Dennis δίνει στη McLaren «5/10» για τις φετινές της επιδόσεις

Το αφεντικό της McLaren έδωσε στην ομάδα του 5 στα 10 για τις επιδόσεις της φετινής σεζόν, αλλά είναι ήδη αισιόδοξος ότι θα κάνει ένα βήμα μπροστά το 2017.

Μετά από μία δύσκολη σεζόν το 2015 -στην οποία η Honda έγινε ο προμηθευτής κινητήρων, η McLaren έχει κάνει σταθερή πρόοδο στο grid φέτος. Αυτή τη στιγμή η McLaren είναι έκτη στη βαθμολογία των κατασκευαστών με 62 βαθμούς, και η θέση της στη μέση του βαθμολογικού πίνακα φαίνεται να έχει επηρεάσει τη βαθμολόγιση του Dennis.

«Μάλλον ένα 5,» είπε στο SkySports. «Απλά δεν είμαστε αρκετά καλοί. Είμαστε εδώ για να κερδίζουμε αγώνες και δεν το κάνουμε, αλλά προχωράμε προς τη σωστή κατεύθυνση.»

Παρόλο που η Honda υστερεί ακόμα σε σχέση με τους αντιπάλους της, η Ιαπωνική εταιρία έχει κάνει καθαρή πρόοδο στη δεύτερη χρονιά της. Ο Dennis είναι αισιόδοξος ότι ο κινητήρας και το σασί της επόμενης σεζόν εόναι πιο ανεπτυγμένα απ' ότι ήταν το φετινό μονοθέσιο 12 μήνες πριν.

«Ο καινούργιος κινητήρας δουλεύει στο δυναμόμετρο αυτή τη στιγμή, αρκετούς μήνες νωρίτερα από τον κινητήρα μας πέρυσι.

«Έχουμε αναπτύξει καλά το μονοθέσιο και κάνουμε πολύ καλά βήματα. Όπως λένε όλοι, τα μονοθέσια θα είναι 4, ίσως 5 με 6 δευτερόλεπτα ταχύτερα, και νομίζω ότι εκεί είναι που οι μεγάλοι οδηγοί θα αρχήσουν να υπερτερούν.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Ο King στο τιμόνι της Manor για το FP1 του Grand Prix ΗΠΑ

Next Article

Στην αδυναμία εξέλιξης της M1 εντοπίζει το πρόβλημα ο Rossi

Related Posts