Ο Hamilton αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου της Mercedes

Formel 1 – MERCEDES AMG PETRONAS, Großer Preis von Japan 2016. Lewis Hamilton ; Formula One – MERCEDES AMG PETRONAS, Japanese GP 2016. Lewis Hamilton;

Ο Lewis Hamilton επέλεξε να μην απαντήσει σε ερωτήσεις σε συνέντευξη τύπου της Mercedes το Σάββατο στη Suzuka, και αφού έδωσε μία εξήγηση, αποχώρησε από το κτήριο φιλοξενίας της ομάδας.

Ανεξάρτητα με εκδηλώσεις της FIA, ο Hamilton και ο Rosberg συμμετέχουν σε σύντομες συνεντεύξεις Τύπου που διοργανώνονται από τη Mercedes το απόγευμα της Πέμπτη, καθώς και μετά τις κατατακτήριες, αλλά και το τέλος του αγώνα.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Hamilton πήρε το μικρόφωνο και έκανε μία μικρή παύση πριν κάνει αναφορά στην αρνήτικη αντιμετώπιση των media στο αστείο του στο Snapchat κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της FIA την Πέμπτη, τονίζοντας ότι αυτό αποτελεί ασέβεια, αφήνοντας το μικρόφωνο κάτω αποχώρησε.

«Τα χαμόγελα στα πρόσωπα μας θα εξαφανιστούν», είπε στα media. «Δεν είμαι εδώ στην πραγματικότητα για να απαντάω στις ερωτήσεις σας, το αποφάσισα.

«Με όλο σεβασμό, υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που είναι εξαιρετικά υποστηρικτοί προς εμένα, που ευτυχώς γνωρίζουν ότι ξέρω ποιοι είναι.

«Υπάρχουν και άλλοι δυστυχώς που συχνά εκμεταλλεύονται συγκεκριμένες καταστάσεις. Τις προάλλες συνέβει κάτι απερίσκεπτο, και εάν ήμουν ασεβής προς κάποιον από εσάς, ή αισθανθήκατε ότι αποτελούσε ασέβεια, πραγματικά δεν ήταν αυτή η πρόθεση μου, ήταν απλώς μία πλάκα.

«Το χειρότερο όμως ήταν αυτό που γράφτηκε παγκοσμίως. Είναι σαν να βρίσκομαι σε μία θέση…

«Δυστυχώς υπάρχουν μερικοί άνθρωποι εδώ μέσα, οι οποίοι δεν έχουν σχέση με αυτό το γεγονός, όμως η απόφαση μου θα επηρεάσει και εκείνους που είναι τρομερά υποστηρικτικοί. Για αυτό και το είπα με όλο το σεβασμό.

«Αλλά, ναι, δεν σκοπεύω να κάτσω εδώ πολλές φορές ακόμα για τέτοιου είδους πράγματα. Ζητώ συγγνώμη και ελπίζω να απολαύσετε το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου.»

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Επίπληξη για Massa και Magnussen

Next Article

O Horner επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της Renault για τον Sainz

Related Posts