Ο Hamilton για τις σχέσεις του με τον Toto Wolff

Lewis Hamilton with Toto Wolff during the FIA Prize Giving at Versailles on december 8 2017 – Photo Jean Marie Hervio / DPPI

Ο Lewis Hamilton δήλωσε ότι η συνάντηση που είχε με τον Toto Wolff πριν την έναρξη της σεζόν του 2017 βοήθησε στο να ξεκινήσουν την σχέση τους από την αρχή μετά την ξαφνική αποχώρηση του Nico Rosberg.

Η μεταξύ τους σχέση ήταν σε μία ένταση αφού ο Βρετανός μαχόταν με τον Nico Rosberg για το πρωτάθλημα το 2016, έχοντας αρκετές κόντρες με τον Wolff.

Μετά την ανακοίνωση ότι ο Γερμανός θα αποχωρούσε από την ενεργό δράση, ο Hamilton συναντήθηκε με τον Wolff για να ξεκαθαρίσουν την σχέση τους, με τον Wolff να υποστηρίζει ότι αυτή η συνάντηση ήταν αρκετά σημαντική ώστε ο Hamilton να παλέψει με τον Sebastian Vettel φέτος.

«Αν είσαι στο γραφείο και το αφεντικό σου δεν σε θέλει εκεί θα είναι ένα χάλια περιβάλλον, σωστά; Θες να δουλέψεις εκεί, και ταυτόχρονα δεν θες,» δήλωσε ο Hamilton. «Είναι η αρνητικότητα που σε διώχνει από αυτό που είσαι καλός.

«Αυτή η συνάντηση ήταν πολύ σημαντική για να ξεκινήσουμε τα πράγματα από την αρχή, έτσι όταν έφτασα και όλοι ξέρουν ότι θα δώσω τα πάντα, έτσι δουλεύουν ακόμα πιο σκληρά και αντίστροφα.

«Αν υπάρχει κάτι αρνητικό ή κάποια ερώτηση, μόνο πίσω μπορεί να μας κρατήσει, έτσι ήταν ένας καθαρισμός της σχέσης μας, και μία νέα αρχή στα γερά θεμέλια αυτού που έχουμε χτίσει αυτά τα χρόνια.»

Ο Hamilton φέτος έγινε το σημείο αναφοράς για την Mercedes αφού υπερτερούσε του νέου του teammate Valtteri Bottas.

Ωστόσο, δεν βλέπει τον εαυτό του ως αρχηγό της ομάδας:

«Δεν βλέπω τον εαυτό μου ως τον αρχηγό της ομάδας – πιστεύω ότι είμαι ένας κρίκος σε μία μεγάλη αλυσίδα. Όλοι παίζουμε σημαντικό ρόλο.

«Η σημασία των ρόλων μας κάνει την σχέση μας όσο πιο δυνατή γίνεται και αυτό καταφέραμε να το κάνουμε φέτος.»

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Να αγωνιστεί στο Le Mans μετά το WRC θέλει ο Ogier

Next Article

Οι 10 πιο πολυδιαβασμένες ειδήσεις του 2017 στο TotalRacing.gr

Related Posts