Ο Iannone στη Suzuki για δύο χρόνια

Η Suzuki ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον Andrea Iannone για δύο χρόνια, μετά και την αποχώρηση του Maverick Vinales για τη Yamaha.

Μετά από αρκετές εβδομάδες αναμονής, ο Vinales αποφάσισε να πάει στην Yamaha από την επόμενη σεζόν.

Η Suzuki, γνωρίζοντας για αυτήν την απόφαση από το Le Mans, άρχισε διαπραγματεύσεις με τον Iannone, μετά και την επιλογή της Ducati να κρατήσει τον Andrea Dovizioso για το 2017.

Και οι δύο μεριές γρήγορα συμφώνησαν σε ένα διετές συμβόλαιο.

«Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε στην ομάδα μας τον Andrea για τα επόμενα δύο χρόνια,» δήλωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της Suzuki, Davide Brivio.

«Είναι ένας εκ των καλύτερων αναβατών στο MotoGP και είναι επίσης παθιασμένος και με κίνητρο, κάτι που ταιριάζει στη φιλοσοφία μας.

«Το project μας συνεχίζει να βελτιώνεται από το 2015 και δουλεύουμε σκληρά να κάνουμε την GSX-RR πολύ ανταγωνιστική, ώστε να διεκδικούμε συνεχώς νίκες. Θέλαμε έναν αναβάτη να βοηθήσει τη Suzuki να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

«Ο Andrea είναι ένας γρήγορος αναβάτης που έχει δίψα για επιτυχία και το οδηγικό του στυλ ταιριάζει στα χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας, κάτι που μας δίνει την ελπίδα για μία εποικοδομητική συνεργασία. Όντας πλέον στην τέταρτή του σεζόν στο MotoGP, είναι κι έμπειρος, κάτι που θα ωφελήσει σημαντικά την ομάδα.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Prost - Ο Verstappen ανάσα φρεσκάδας για την F1

Next Article

Η Pirelli ανακοίνωσε τις διαθέσιμες γόμες για το Grand Prix της Ουγγαρίας

Related Posts