Ο Leclerc για το μηχανικό πρόβλημα του στο GP του Μονακό

Charles Leclerc Scuderia Ferrari Monaco GP 2021 Race

O Charles Leclerc δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευση του για το τεχνικό πρόβλημα που δεν του επέτρεψε να εκκινήσει στο Grand Prix του Μονακό.

Ο Μονεγάσκος οδηγός της Ferrari δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευση του για το γεγονός πως δεν μπόρεσε να εκκινήσει στο σημερινό αγώνα, λόγω ενός προβλήματος στο κιβώτιο ταχυτήτων του μονοθέσιου, το οποίο παρουσιάστηκε όταν ο Leclerc βγήκε στη πίστα για να πάρει θέση στο grid.

«Το μόνο που νιώθω τώρα είναι απογοήτευση. Δεν μπόρεσα να κρύψω τα συναισθήματα μου όταν ήμουν στο μονοθέσιο, λυπάμαι για τους μηχανικούς που δούλεψαν πολύ σκληρά για να αποκαταστήσουν τις ζημιές που προκλήθηκαν από το χθεσινό μου ατύχημα,» δήλωσε ο Leclerc.

Charles Leclerc Scuderia Ferrari Monaco GP 2021 DNS

Στη συνέχεια ο Leclerc αναφέρθηκε στο πρόβλημα που δεν του επέτρεψε να πάρει μέρος στον αγώνα: «Ήμασταν αισιόδοξοι, δεν νομίζουμε ότι το πρόβλημα ήταν στο κιβώτιο ταχυτήτων, φαινόταν εντάξει, το πρόβλημα ήταν στο αριστερό πίσω μέρος του μονοθεσίου, αν και δεν ξέρουμε ακριβώς πέρι τίνος πρόκειται. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Χθες ελέγξαμε τα πάντα, πρέπει να αναλύσουμε το τι πήγε στραβά. Πιθανόν να συνδέεται με το χθεσινό ατύχημα, πρέπει να το διασταυρώσουμε, δεν ξέρουμε ακόμη με ακρίβεια ποιο είναι το πρόβλημα.»

O Charles Leclerc αναφέρθηκε και στο ατύχημα που είχε κατά την διάρκεια της τελευταίας του προσπάθεια στο Q3.

«Χθες πίεσα και έκανα ένα λάθος που εν τέλη μου επέτρεψε να κατακτήσω την pole position. O Verstappen και ο Bottas πραγματοποιούσαν γρήγορους γύρους, αλλά αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι στη πρώτη προσπάθεια σημείωσα ένα πολύ γρήγορο γύρο. Για να βελτιώσω το χρόνο μου πίεσα πολύ με αποτέλεσμα να κάνω αυτό το λάθος, συμβαίνουν αυτά στο Μονακό, έδωσα τα πάντα, δεν σκέφτομαι πολύ αυτό το λάθος, συμβαίνουν αυτά, τώρα πρέπει να δούμε τι συνέβη σήμερα,» πρόσθεσε ο Leclerc.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό κείμενο για τον αγώνα εδώ.

Επίσης μπορείτε να ακούσετε τον live σχολιασμό του αγώνα από την ομάδα του TotalRacing.gr:


Πηγή: it.motorsport.com

 

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article
Max Verstappen F1 Red Bull Monaco GP Winner 2021

GP Μονακό – Αγώνας: Σημαντική νίκη Verstappen, πρώτος στην βαθμολογία

Next Article
max-verstappen-monaco-grand-prix-2021 celebrating with red bull team

Verstappen: Νιώθω κατά κάποιο τρόπο εξιλεωμένος

Related Posts