Ο Mick Schumacher στοχεύει να ξαναπάρει το ρεκόρ νικών από τον Hamilton

O Μick Schumacher δήλωσε ότι ελπίζει να του δοθεί η ευκαιρία να ανακτήσει το ρεκόρ του πατέρα του στις νίκες, εφόσον ο Lewis Hamilton το καταρρίψει.

Ο γιός του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Michael Schumacher βρίσκεται βαθμολογικά στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Formula 2, και υπάρχουν πιθανότητες να κάνει το ντεμπούτο του στα μεγάλα σαλόνια της Formula 1 το 2021. Ο Lewis Hamilton πιθανότατα θα ισοφαρίσει το ρεκόρ των 91 νικών του πατέρα του στους επόμενους αγώνες.

«Μία φράση που πάντα μου έλεγε ο πατέρας μου ήταν ότι τα ρεκόρ υπάρχουν για να σπάνε» είπε ο Mick στο Sochi. «Η κατάρριψη αυτού του ρεκόρ είναι ο στόχος όλων των οδηγών στο σπορ και πιστεύω ότι ο Lewis έχει πραγματοποιήσει καταπληκτικές εμφανίσεις για να φτάσει σε αυτό το σημείο.»

Ο Mick Schumacher εκτιμά τις επιδόσεις του Βρετανού πολυπρωταθλητή και ελπίζει να σπάσει το ρεκόρ νικών στο μέλλον, αναφέροντας συγκεκριμένα:

«Τα ρεκόρ υπάρχουν για να σπάνε και από την πλευρά μας, νομίζω ότι το βλέπουμε με καλό μάτι. Είναι πολύ καλό για το σπορ κι ο Lewis είναι πολύ σημαντικός για το σπορ. Για μένα, ο επόμενος στόχος θα είναι, εάν φυσικά βρεθώ στην F1, να πάρω ξανά αυτό το ρεκόρ»

Ο Hamilton αντικατέστησε τον Schumacher το 2013 στην Mercedes και ο Μick είπε ότι δεν είχε πολλές ευκαιρίες στο παρελθόν να μιλήσει στον άνθρωπο που επρόκειτο να καταρρίψει το ρεκόρ αυτό.

«Ο Lewis έφτασε στην Mercedes τη στιγμή που ο πατέρας μου εγκατέλειψε την ενεργό δράση. Ήμουν στις πίστες μερικές φορές τότε και του μίλησα μερικές φορές. Φυσικά είναι ένας άνθρωπος με πολλές υποχρεώσεις όπως και εγώ άλλωστε και επιπλέον λόγω του Covid-19 είναι δύσκολη η όποια επικοινωνία στην παρούσα φάση.»

«Αυτή την στιγμή επικεντρώνομαι στον εαυτό μου, όπως άλλωστε και ο Lewis. Πάντως πιστεύω ότι στο μέλλον θα έχω την ευκαιρία να μιλήσω εκτενέστερα μαζί του.»

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
9
Shares
Previous Article

O Stefano Domenicali νέος πρόεδρος και CEO της F1

Next Article

Blog: Ο Domenicali δεν βοήθησε την Ferrari, αλλά θα βοηθήσει την F1

Related Posts