Ο Mikkelsen στοχεύει στον τίτλο

Ο Andreas Mikkelsen νιώθει έτοιμος να παλέψει για το πρωτάθλημα μετά την απόδοση που είχε τις δύο τελευταίες μέρες στο Rally Πορτογαλίας που τον έφερε στην δεύτερη θέση. 

Ο Νορβηγός πιστεύει ότι το Σάββατο και η Κυριακή ήταν από τις καλύτερες του μέρες καθώς έπιασε και πέρασε τον Dani Sordo και τον teammate του στην Volkswagen Sebastien Ogier, ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

«Ξεκινήσαμε την Κυριακή 3 δευτερόλεπτα πίσω από τον Seb και ήξερα ότι πρέπει να πιέσω πολύ για να τον πιάσω. Είχαμε δύσκολη δουλειά. Τον πλησιάσαμε λίγο έτσι αυτό είναι καλό για το πρωτάθλημα μας και νιώθω έτοιμος να τον πιέσω για το πρωτάθλημα,» δήλωσε ο Mikkelsen στο wrc.com

Μία έξοδος στο Μεξικό και μία προσεκτική προσέγγιση στο Rally Αργεντινής έριξαν τον Mikkelsen από την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Αλλά η δεύτερη θέση στην Πορτογαλία τον έθεσε ως τον κοντινότερο αντίπαλο του Ogier ξανά μετά σύσκεψη που είχε με τον μηχανικό του Richard Browne στο μέσον του αγώνα.

«Την πρώτη μέρα δεν απόλαυσα το αυτοκίνητο. Κάναμε αλλαγές στο στήσιμο των αναρτήσεων και τον διαφορικών επίσης άλλαξα και το οδηγικό μου στυλ. Αυτά τα δύο μαζί έκαναν την διαφορά. Έμπαινα στις στροφές πολύ προσεκτικά έτσι έπρεπε να γίνω πιο επιθετικός. Είναι μία λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να είσαι πολύ επιθετικός και στο σωστά επιθετικός.»

«Είναι ωραία που βρίσκομαι πάλι πίσω στην δεύτερη θέση.  Χάσαμε πολλούς βαθμούς στο Μεξικό αλλά πιστεύω ότι είμαστε στον σωστό δρόμο πάλι. Πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε τον ίδιο ρυθμό στην Σαρδηνία. Αν όλα πάνε καλά, και έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα θα πλησιάσουμε κι άλλο τον Seb,» πρόσθεσε ο Νορβηγός.

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Δρομολογούνται αλλαγές στην πίστα της Monza

Next Article

Kvyat - Θα ξανακέρδιζα τον Ricciardo

Related Posts