Ο Norris έπρεπε να περιορίσει την συμμέτοχη του στις ελεύθερες δοκιμές λόγω πόνου στη μέση

We Race As One logo on the car of Lando Norris, McLaren MCL35

O Lando Norris αποφάσισε να μην έχει μεγάλη συμμετοχή στο δεύτερο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών για να μην επιβαρύνει την μέση του η οποία τον ενοχλούσε σήμερα το πρωί.

O Βρετανός οδηγός ένοιωσε κάποιες ενοχλήσεις ψηλά στη μέση κατά τη διάρκεια των πρώτων ελεύθερων δοκιμών.

Η ΜcLaren έκρινε ότι δεν έπρεπε να πιεστεί οπότε μέιωσε το πρόγραμμα του στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές, κάνοντας μόλις 31 γύρους σε σύγκριση με τον ομόσταυλό του Carlos Sainz που ολοκλήρωσε με 45.

«Είμαι εντάξει τώρα και μπορώ να περπατάω με άνεση, αλλά όταν οδηγάω νιώθω έναν οξύ πόνο στις στροφές μεγάλης ταχύτητας και στο φρενάρισμα.» δήλωσε ο Norris.

«Πήρα χάπια για τον πόνο, αλλά με πήγε πολύ πίσω σήμερα. Είμαι ενοχλημένος γιατί δεν ένιωθα άνετα με το μονοθέσιο και δεν μπορούσα να πιέσω καθόλου. Ελπίζω να διορθωθεί η κατάσταση και να είμαι έτοιμος για το Σάββατο.»

«Δεν ήμουν σε θέση να κάνω όσους γύρους ήθελα. Έπρεπε να περιορίσω το πρόγραμμα μου προκειμένου να είμαι έτοιμος για αύριο αλλά και για την Κυριακή.»

Εκτός από τον πόνο στη μέση ο Βρετανός δέχθηκε και δεύτερο πλήγμα καθώς έλαβε 3 θέσεις ποινή για την εκκίνηση καθώς προσπέρασε τον Pierre Gasly υπό το καθεστώς κίτρινης σημαίας.

«Για να είμαι ειλικρινής ήταν δικό μου το λάθος. Βρισκόμουν σε γρήγορο γύρο ενώ οι οδηγοί μπροστά μου οχι.Μείωσα τον ρυθμό μου όταν είδα την κίτρινη σημαία αλλά τους προσπέρασα. Ήταν δικό μου λάθος. »

 

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article

GP Στυρίας - FP2: Πρώτος ο Verstappen με τον Bottas να τον ακολουθεί

Next Article

Verstappen: Νιώθω καλύτερα σε σχέση με την περασμένη Παρασκευή

Related Posts