Ο Rins είναι διεκδικητής του τίτλου, σύμφωνα με τον Dovizioso

Το σκηνικό του φετινού πρωταθλήματος MotoGP φαίνεται να διαφέρει από τις περασμένες χρονιές, θεωρεί ο αναβάτης της Ducati, Andrea Dovizioso, καθώς στη μάχη για τη διεκδίκηση του τίτλου βρίσκονται περισσότεροι από δύο οδηγοί μέχρι στιγμής.

Με την πτώση του περσινού πρωταθλητή, Marc Marquez, στην πίστα του COTA, ο Dovizioso τερμάτισε στην τέταρτη θέση, αλλά παρόλα αυτά ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, με τους Rossi, Rins και Marquez να αποτελούν μεγάλη «απειλή» για τον ίδιο.

«Νομίζω ότι το πρωτάθλημα είναι διαφορετικό [φέτος]», δήλωσε ο Dovizioso και συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω ότι η Suzuki και ο Rins θα αγωνιστούν για το πρωτάθλημα. Ο Valentino σίγουρα. Και ο Marc σίγουρα.

«Έτσι λοιπόν, αυτοί οι τρεις αναβάτες μαζί με εμένα, νομίζω ότι έχουμε πραγματικά μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστούμε για το πρωτάθλημα. Επίσης και μερικοί άλλοι αναβάτες, αλλά αυτή τη στιγμή το πρωτάθλημα το δείχνει αυτό».

Ο Dovizioso σχετικά με την εικόνα του Rossi και του Rins ανέφερε: «Σίγουρα ο Valentino βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με πέρυσι, δεν νομίζω ότι η μοτοσυκλέτα του είναι πολύ κακή. Έτσι νομίζω ότι μπορεί να αγωνιστεί για το πρωτάθλημα:

«Η Suzuki έχει βελτιωθεί, ο Rins έχει βελτιωθεί από πέρυσι. Το έχω ήδη δει από τη δοκιμή.

«Έτσι, ο αγώνας του πρωταθλήματος θα είναι δύσκολος. Δεν είναι όπως τα τελευταία δύο χρόνια όπου αγωνίζομαι μόνο με τον Marc στο τέλος του πρωταθλήματος. Νομίζω πως θα είναι διαφορετική ολόκληρη η σεζόν.

«Νομίζω ότι σίγουρα [ο Rins] είναι αντίπαλος για τον τίτλο, διότι δεν είναι μόνο ένας αγώνας. Είναι από το δεύτερο μέρος της περασμένης σεζόν που είναι συνεχώς μπροστά.»

Και συνέχισε:

«Όπως είπε και ο Jack, είναι πάντα πολύ γρήγορος στον αγώνα. Επίσης μερικές φορές αγωνίζεται στην εξάσκηση και είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτό, γιατί είμαστε περισσότερο ή λιγότερο ‘στα ίδια νερά’.

«Για εμένα, οδηγεί πολύ έξυπνα, με έξυπνο τρόπο, είναι πολύ ομαλός με τα πάντα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να σώσει τα ελαστικά στο δεύτερο μισό του αγώνα. Είναι πάντα δυνατός. Είναι πολύ δύσκολο να τον νικήσεις.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Τελική ταχύτητα χρειάζεται η Red Bull, σύμφωνα με τον Horner

Next Article

GP Κίνας: Με στρατηγική Verstappen!

Related Posts