Ο Rossi χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να λύσει τα προβλήματα με την πρόσφυση

Ο Valentino Rossi δήλωσε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να βρει την ιδανική ισορροπία για την μοτοσυκλέτα του στο Mugello αφού στο FP1 δεν έκανε γύρους λόγο του καιρού.

Ο Rossi ήταν από τους οδηγούς που δεν έκαναν χρόνο στο FP1 που ήταν βρεγμένο, ωστόσο εκμεταλλεύτηκε τον χρόνο κάνοντας δοκιμαστικές εκκινήσεις από το Pitlane.

Ο Ιταλός ήταν έκτος στο FP2, 0.664 δέκατα πίσω από τον πρώτο Andrea Iannone αλλά λιγότερο από 2 δέκατα από τον teammate του Jorge Lorenzo.

«Δυστυχώς δεν είμαστε εντάξει με την ισορροπία,» δήλωσε ο Rossi. «Θέλουμε ακόμα λίγο χρόνο, οπότε περιμένουμε αύριο το πρωί για να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό.»

«Το καλό είναι αυτό, παρόλο που είμαι στην έκτη θέση, η διαφορά με τον δεύτερο είναι μικρή επειδή ο Iannone έκανε πολύ καλό γύρο.»

«Αλλά την ίδια στιγμή οι πρώτοι 10 είναι κοντά έτσι πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε ειδικά στο δεύτερο κομμάτι της πίστας.»

Αναλύοντας τα προβλήματα του, ο Rossi εξήγησε ότι η έλλειψη πρόσφυσης πίσω στα δύο τελευταία σέκτορς, ειδικά στην τελευταία στροφή, ήταν ο κύριος λόγος που τον κράτησε πίσω.

«Μεγάλο πρόβλημα είχα στο σέκτορ 4 αλλά και στι 3ο, μετά τις δύο Arrabbiata,» εξήγησε ο 37χρονος.

«Αλλά δεν νιώθω καλά γιατί δεν είμαι στο μέγιστο που μπορώ με την μοτοσυκλέτα, και στο τελευταίο σέκτορ δεν ήμουν καλός σε όλη μου την καριέρα.»

«Δεν έχω αρκετή πρόσφυση πίσω, πρέπει να περιμένω πολύ για να ανοίξω το γκάζι, ειδικά στην έξοδο της τελευταίας στροφής. Πρέπει να βελτιώσουμε την αίσθηση για να μπορέσω να πιέσω στο όριο.» 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Grand Prix Ιταλίας - FP3 - Ιπτάμενος Iannone

Next Article

Αναβαθμισμένο κινητήρα θα παρουσιάσει η Honda σε Μονακό ή Καναδά

Related Posts