Ο Tanak θέλει να σπάσει την κατάρα της Πολωνίας

O Ott Tanak μετά την νίκη του στο Rally Σαρδηνίας θέλει να σπάσει την κατάρα που τον ακολουθεί στο Rally Πολωνίας και να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα.

Πέρσι ο Εσθονός έφτασε ένα βήμα πριν πάρει την πρώτη του νίκη στο WRC, αφού στην προτελευταία ειδική είχε κλατάρισμα, με τον Andreas Mikkelsen να περνά στην πρωτοπορία. Φέτος, όμως, δεν θα έχει την πίεση που είχε αφού έχει καταφέρει να πάρει την πρώτη του νίκη, και έχει αρκετά καλή αίσθηση από το αυτοκίνητο του.

«Όλοι γνωρίζουν ότι η Πολωνία είναι από τους αγαπημένους μου αγώνες. Οι ειδικές είναι γρήγορες και με ροή, και είναι κάτι που μου αρέσει. Μεγάλωσα σε τέτοιους δρόμους στην Εσθονία, και φέτος θα έχει πιο πολύ αδρεναλίνη με τα καινούργια αυτοκίνητα.

«Αυτό είναι ένα πραγματικό rally των οδηγών. Οι ταχύτητες είναι τρομερές και πρέπει να έχεις πολύ αυτοπεποίθηση. Οι σημειώσεις πρέπει να είναι τέλειες και ο παραμικρός δισταγμός θα σου κοστίσει ταχύτητα και χρόνο, κάτι που είναι δύσκολο να μαζέψεις σε τέτοιες γρήγορες διαδρομές.

Μετά την νίκη του στην Σαρδηνία ο Tanak ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας των οδηγών, έτσι ξεκινάει αρκετά μπροστά, κάτι που μπορεί να του κοστίσει χρόνο. Ωστόσο, ελπίζει σε κάτι καλό.

«Είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα κοιτάνε το τι κάνουμε καθώς τα έχουμε πάει πολύ καλά εδώ τα προηγούμενα χρόνια, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Δεν θα έχουμε την καλύτερη δυνατή θέση εκκίνησης, αλλά είχαμε ένα καλό τεστ στην Εσθονία και νιώθουμε αρκετά καλά.»

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles