Ο Tito Rabat θα αντικαταστήσει τον Jorge Martin στο GP Ισπανίας

Ο Tito Rabat θα αντικαταστήσει τον τραυματία Jorge Martin για λογαριασμό της Pramac Ducati στον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος στην Jerez.

O Martin είχε ένα βίαιο ατύχημα στα τελευταία λεπτά του FP3 του Grand Prix Πορτογαλίας. Ο Ισπανός τραυματίστηκε στο δεξί χέρι και στον δεξί αστράγαλο, όμως η διάσειση που υπέστη ώθησε τους γιατρούς να αναβάλουν τις αντίστοιχες εγχειρήσεις για την αποφυγή περαιτέρω προβλημάτων.

Ο Tito Rabat θα αντικαταστήσει τον Martin για το ερχόμενο Grand Prix Ισπανίας, χωρίς το ρεπορτάζ του Motorsport.com να κάνει λόγο για περαιτέρω διάρκεια της εν λόγω αντικατάστασης, κάτι που θα εξαρτηθεί από τον εάν ο Martin κριθεί ικανός να αγωνιστεί στο Grand Prix Γαλλίας, στις 16 Μαΐου. Ο Ισπανός δήλωσε πάντως ότι στοχεύει να επιστρέψει για τον αγώνα του Mugello, στις 30 Μαΐου.

Ο Rabat είχε υπογράψει με την Avintia για το 2021, αλλά παραμερίστηκε για χάρη του Luca Marini, ο οποίος υπέγραψε με την Ducati και έτσι βρέθηκε στο MotoGP με την Avintia και την υποστήριξη της ομάδας του Valentino Rossi, VR46. Φέτος συμμετέχει στο WSBK με την Barni Racing, που υποστηρίζεται από την Ducati.

Πηγή: Motorsport.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας ενόψει Ράλλυ Ακρόπολις

Next Article

Wolff: Έχει πολλά να μάθει ακόμα ο Russell

Related Posts