Ο Vandoorne θεωρεί πως η μια καλή μέρα δεν είναι αρκετή για τη McLaren-Honda

Ο Stoffel Vandoorne δήλωσε πως η ομάδα του θα πρέπει να βρει την αιτία πίσω από την καλή μέρα στις δοκιμές του Μπαχρέιν, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει σε αυτό το δρόμο και να βελτιωθεί.

Ο Βέλγος, θεωρεί πως μόνο μια καλή μέρα δεν είναι αρκετή για την ομάδα του Woking και ότι μόνο με συνεχή βελτίωση θα έρθουν τα αποτελέσματα.

«Δεν πιστεύω πως χρειαζόμαστε ακόμα μια τέτοια μέρα, πιστεύω πως χρειάζεται να είμαστε όλο τον καιρό έτσι. Οπότε ναι, ήταν καλό, όμως δεν υπάρχουν εγγυήσεις πως την επόμενη φορά θα είναι καλά ξανά.

«Οπότε θεωρώ πως πρέπει να μάθουμε με προσοχή ό,τι κάναμε σήμερα και ελπίζω να το συνεχίσουμε στον επόμενο αγώνα και να δούμε μερικές βελτιώσεις. Μέρες σαν τη σημερινή είναι όπως θα έπρεπε».

Ο Vandoorne πρόσθεσε πως οι δοκιμές στο Μπαχρέιν τους επέστρεψαν να κατανοήσουν καλύτερα το σασί και να αντλήσουν περισσότερη απόδοση.

«Θεωρώ πως από την πλευρά της ομάδας ήταν πολύ καλό να προχωρήσουμε σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Υπήρχαν μερικά νέα κομμάτια που θέλαμε να δοκιμάσουμε, κάποια αρκετά θεμελιώδη κομμάτια που έπρεπε να κατανοήσουμε. Έτσι βασικά πηγαίναμε πέρα, δώθε και στο κέντρο με το set-up.

«Ήταν καλό με την ομάδα να δει από πού έρχεται η απόδοση και καλό για ‘μένα επίσης να μάθω σε ποια κατεύθυνση το μονοθέσιο αποδίδει καλύτερα. Οπότε ήταν μια παραγωγική μέρα.

«Πιστεύω η βάση του μονοθεσίου είναι αρκετά δυνατή, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου βασικά ένιωθα άνετα στο μονοθέσιο και το σασί να συμπεριφέρεται καλά. Πιστεύω στους επόμενους αγώνες θα φέρουμε περισσότερα νέα μέρη στο αυτοκίνητο και κάποια στιγμή θα γίνουμε δυνατοί.

«Όμως γνωρίζουμε πως η μεγαλύτερη έλλειψή μας είναι ακόμη η ισχύς και υπάρχει πολύς χρόνος για να κερδιθεί με αυτό, έτσι ευελπιστώ από την πλευρά μας να μπορούμε να φέρουμε νέα κομμάτια στην πίστα, να τα φέρουμε στο μονοθέσιο και να δείξουμε ότι το αυτοκίνητο πηγαίνει στη σωστή κατεύθυνση. Πρέπει να δούμε πότε η μονάδα ισχύος θα κάνει ένα βήμα μπροστά».

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles