Ο Vettel μίλησε για το πλάνο της Ferrari στη Ρωσία

Μετά το πέρας του GP Ρωσίας, ο Sebastian Vettel επιβεβαίωσε πως υπήρχε πλάνο για το πώς θα κινηθεί η Ferrari κατά την εκκίνηση του αγώνα.

Ο Vettel, ξεκινώντας από την 3η θέση, πήρε την πρωτοπορία του αγώνα αφού κατάφερε να προσπεράσει τόσο τον Hamilton όσο και τον teammate του στη Στροφή 2, λίγο μετά την εκκίνηση.

Αργότερα, η ομάδα ζήτησε από τον Γερμανό να αφήσει τον Leclerc να τον περάσει, όμως ο Vettel αρνήθηκε, λέγοντας πως θα τον είχε προσπεράσει έτσι και αλλιώς.

Μετά την εγκατάλειψη του από τον αγώνα, ο Vettel παραδέχτηκε πως η Ferrari είχε συμφωνήσει σε μια στρατηγική την οποία δεν είχα καταλάβει πλήρως:

«Δεν είμαι αρκετά σίγουρος για το τι συνέβη πραγματικά. Νόμιζα πως είχαμε μια συμφωνία, είχα μιλήσει με τον Charles (Leclerc) λίγο πριν τον αγώνα και πιστεύω πως ήμασταν αρκετά ξεκάθαροι

«Δεν ξέρω, ίσως να μην κατάλαβα καλά. Είμαι σίγουρος πως θα μιλήσουμε για αυτό. Προφανώς όμως, είναι λυπηρό σήμερα γιατί θέλαμε το 1-2.»

Σχετικά με το πως θα λειτουργούσε αυτή η στρατηγική ο Γερμανός δεν θέλησε να μιλήσει περαιτέρω:

«Αυτό είναι κάτι που δεν θέλω να μοιραστώ, για να είμαι ειλικρινής.

«Δεν θέλω να φέρω την ομάδα σε δύσκολη θέση για κάτι το οποίο είπα εδώ και εκεί. Ξέρω πως δεν είναι δίκαιο, διότι ο κόσμος θα ήθελε να γνωρίζει. Δεν είναι μεγάλο θέμα.

«Προφανώς, ήμουν στην 3η θέση. Ο Charles ήταν 1ος και συζητούσαμε για το πως θα προσπεράσουμε τον Lewis. Είχα μια πολύ καλή εκκίνηση και υπήρχαν αρκετές επιλογές στο τραπέζι. Συγγνώμη, αλλά δεν θα ήθελα να τις αναλύσω με κάποιον τρόπο.»

Πηγή: racefans.net

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles