Ο Vettel θεωρεί πως η μάχη του τίτλου θα κριθεί στην εξέλιξη των μονοθεσίων

Ο Sebastian Vettel θεωρεί πως το κλειδί για την τύχη του πρωταθλήματος θα είναι η εξέλιξη των μονοθεσίων προς το τέλος της χρονιάς.

Ο Γερμανός πιστεύει ότι το 2017 η Scuderia είχε στην αρχή της περασμένης σεζόν το καλύτερο μονοθέσιο στο grid, όμως προς το τέλος της σεζόν ηττήθηκαν στον αγώνα της εξέλιξης και εν τέλει στο πρωτάθλημα από τη Mercedes.

Πλέον ο οδηγός της Ferrari ελπίζει φέτος να συνεχιστεί η καλή δυναμική στην εξέλιξη της SF71-H, αναγνωρίζοντας πως η ομάδα έχει ακόμη αρκετή απόδοση να ξεκλειδώσει από το μονοθέσιο.

«Θεωρώ πως το ’17 είχαμε καλύτερο μονοθέσιο από την αρχή. Προφανώς είχαμε εξαιρετικά αποτελέσματα στην αρχή της χρονιάς.

 «Στο τέλος της (περυσινής) σεζόν το μονοθέσιό μας δεν ήταν αρκετά ισχυρό για να παλέψει με τη Mercedes. Εκεί πιστεύω ότι χάσαμε τους περισσότερους βαθμούς. Δεν ξέρω πως θα είναι φέτος στο τέλος. Αν έχουμε κάτι ικανό για να παλέψουμε, είμαι αρκετά αισιόδοξος πως θα έχουμε μια καλή χρονιά.

«Όμως πιστεύω πως ο χρόνος θα μας πει, δεν ανησυχώ πολύ, δεν το σκέφτομαι πολύ και πηγαίνω αγώνα με τον αγώνα.

«Όμως πιστεύω ότι φέτος το μονοθέσιο έχει περισσότερη δυναμική. Εδώ κι εκεί ίσως δεν αποσπάσαμε το μέγιστο από το μονοθέσιο. Αλλά έχω την αίσθηση πως μπορούμε να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε αυτό το μονοθέσιο».

Πηγή: racefans.net

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

GP Μ. Βρετανίας - FP1: Hamilton στην πρωτιά

Next Article

Νέο σασί κι εκτός FP2 ο Grosjean, μετά το ατύχημα στο Silverstone

Related Posts