Ο Vinales στους διεκδικητές του τίτλου, σύμφωνα με τον Rossi

Ο Valentino Rossi ανέφερε ότι ο νέος του teammate του στη Yamaha, Maverick Vinales, θα είναι ένας εκ των διεκδικητών του φετινού τίτλου.

Ο Vinales, ο οποίος στην πρώτη του κιόλας εμφάνιση με την Yamaha κατάφερε να κυριαρχίσει στο τεστ της Βαλένθια, έκανε τον Ιταλό να μιλάει με κολακευτικά σχόλιο για τον ίδιο. Μάλιστα, ο Rossi, μετά το πέρας του Monza Rally Show, ανέφερε ότι ο Ισπανός θα είναι ένας εκ των διεκδικητών του φετινού τίτλου.

«Νομίζω ότι τα φαβορί για τον τίτλο του χρόνου είναι ο Marquez, ο Lorenzo, εγώ… μετά ο Vinales. Ας περιμένουμε και βλέπουμε.»

Στη συνέχεια, ο Ιταλός ρωτήθηκε και για το πώς είδε την χρονιά που πέρασε και αν αυτή συγκαταλέγεται σε μία εκ των καλυτέρων.

«Απόλυτα,» είπε. «Την κατατάσσω ανάμεσα στις καλύτερες. Αν το να τερματίσεις δεύτερος στο πρωτάθλημα θεωρείται μέτριο, είμαστε τελειωμένοι.»

Και πρόσθεσε: «Ήταν θετική λόγω του ότι ήμουν ανταγωνιστικός σε όλες τις συνθήκες, ήμουν αρκετά γρήγορος.

«Ήμουν άτυχος και έκανα λίγα λάθη, όμως η χρονιά ήταν χωρίς αμφιβολία θετική.»

Τέλος, ο Rossi έδωσε και κάποιες (ελάχιστες) πληροφορίες, σχετικά με το ιδιωτικό διήμερο τεστ της Sepang, όπου και συμμετείχαν μόνο οι μοτοσυκλέτες της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha, αλλά και της Tech 3.

«Η κατάσταση είναι πολύ πιο ξεκάθαρη,» δήλωσε ο Rossi και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Δουλέψαμε πολύ περισσότερο με τη νέα μοτοσυκλέτα και φαίνεται ότι έχει περισσότερη προοπτική από ότι η μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσαμε το 2016.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Δεν θα τιμωρηθεί από την Mercedes o Hamilton

Next Article

Οι Paddon και Neuville θέλουν τον Ogier στην M-Sport

Related Posts