Ο Wolff τόνισε πως η Mercedes δεν θα βοηθήσει να σωθεί το Γερμανικό GP

Formel 1 – MERCEDES AMG PETRONAS, Großer Preis von Deutschland 2016. Lewis Hamilton ; Formula One – MERCEDES AMG PETRONAS, German GP 2016. Lewis Hamilton ;

Ο Toto Wolff δήλωσε πως η Mercedes δεν θα πάρει θέση ώστε να προσπαθήσει να σώσει το Γερμανικό Grand Prix, παρά την προφανή σημασία της εκδήλωσης για την εταιρία.

Ο Bernei Ecclestone ξεκαθάρισε πως οι αγώνες της επόμενης χρονιάς που βρίσκονται στην υπό εξέταση για επιβεβαίωση λίστα για το πρόγραμμα αγώνων του 2017 είναι υπό απειλή, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να πει πως στοιχηματίζει πως δεν θα συμβούν.

Το αφεντικό της F1 επίσης δήλωσε πως δεν προετοιμάζεται να δώσει στο Hockenheim την προσφορά που έλαβε αυτό το χρόνο, όταν ο αγώνας επέστρεψε μετά από απουσία μιας σεζόν.

Παρόλο που παραδοσιακά η Mercedes χρησιμοποιεί τον εντός έδρας αγώνα της ώστε να ικανοποιήσει χιλιάδες επισκέπτες της εταιρίας, ο Wolff ξεκαθάρισε πως η εταιρία δεν μπορεί να παρέμβει ή να προσφέρει οικονομική βοήθεια.

«Νομίζω πως δεν είναι δικιά μας ευθύνη το πρόγραμμα αγώνων, » ανέφερε ο Wolff. «Είναι απόφαση του Bernie, και εμείς δεν συμμετάσχουμε σε καμία συζήτηση σχετικά με το Γερμανικό GP ή οποιοδήποτε άλλο Grand Prix. 

«Δεν ξέρω εάν θα εξαφανιστεί. Είναι ένας σημαντικός αγώνας για εμάς, επειδή είναι το σπίτι μας, αλλά δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω που μπορούμε να κάνουμε. Δεν θέλουμε να εμπλακούμε σε οτιδήποτε αφόρα το πρόγραμμα αγώνων.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Marrakesh ePrix - Κατατακτήριες - Rosenqvist από το πουθενά!

Next Article

GP Βαλένθια - Κατατακτήριες - Άνεμος ο Lorenzo

Related Posts