Ο Zak Brown αφήνει υπονοούμενα για τον Ricciardo και το μέλλον του στην ομάδα

Σε πρόσφατη συνέντευξη, ο CEO της McLaren, Zak Brown, άφησε υπονοούμενα σχετικά με το μέλλον του Αυστραλού στην ομάδα.

Βρισκόμαστε στην δεύτερη από τις τρεις σεζόν που αναγράφονται στο συμβόλαιο του, όμως ο Daniel Ricciardo φαίνεται ακόμα να μην έχει «ταιριάξει» με την νέα ομάδα του. Ακόμα μια σεζόν και ακόμα ένα μονοθέσιο μετά, ο Ricciardo φαίνεται πως ακόμα δεν μπορεί να φτάσει τον νεότερο team-mate του, Lando Norris.

Με μοναδική εξαίρεση το Grand Prix Ιταλίας του 2021, η απόδοση του Ricciardo είναι πολύ χαμηλότερη από αυτήν που περίμενε η ομάδα από τον ίδιο. Όμως τόσο ο Ricciardo όσο και η McLaren έχουν δηλώσει την θέλησή τους να συνεχιστεί η συνεργασία τους και να του επιτρέψουν να φτάσει την απόδοση που είχε κάποτε, ως 7 φορές νικητής με την Red Bull.

Daniel Ricciardo, McLaren MCL36, leads Lando Norris, McLaren MCL36
Daniel Ricciardo, McLaren MCL36, leads Lando Norris, McLaren MCL36

Σε πρόσφατη συνέντευξη, ο Zak Brown, ο οποίος δεν θα βρίσκεται με την ομάδα στο Monaco, αλλά στο Indianapolis 500 με την IndyCar ομάδα της McLaren, ρωτήθηκε εάν υπήρχε κάποια πιθανότητα για τον Αυστραλό να φύγει από την ομάδα πρόωρα:

«Δεν θέλω να μπω στις λεπτομέρειες του συμβολαίου, αλλά υπάρχουν μηχανισμοί στους οποίος είμαστε δεσμευμένοι ο ένας στον άλλο και μηχανισμοί στους οποίους δεν είμαστε. Έχω μιλήσει στον Daniel για αυτό, δεν λαμβάνουμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, ούτε εμείς ούτε εκείνος, όμως θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Στην Monza μας έδειξε ότι πράγματι μπορεί να κερδίζει αγώνες. Επίσης πρέπει να συνεχίσουμε την εξέλιξη του αυτοκινήτου, ξέρουμε ότι δεν είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί [μιλώντας για την σεζόν του 2022], αλλά θα θέλαμε να τον δούμε σε υψηλότερες θέσεις.»

Παρ’όλα αυτά δεν έχουν χαθεί όλες οι ελπίδες ακόμα. Ο Αυστραλός φαίνεται πολύ πιο ανταγωνιστικός φέτος όμως έχει ακόμα περιθώρια μέχρι να φτάσει τον Άγγλο team-mate του. Αυτό το σαββατοκύριακο στο Monaco, στο οποίο ήταν νικητής το 2018, είναι η ευκαιρία του να συνεχίσει την βελτίωση του και να σβήσει όσες αμφιβολίες μπορεί να έχει ο Brown μέχρι στιγμής για τον ίδιο, όμως το ατύχημά του στο FP2 σίγουρα δεν ήταν η αρχή που περίμενε.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article

GP Ιταλίας - FP3: Ιταλική υπόθεση με Bagnaia, A. Espargaro και Marini

Next Article
Perez

GP Μονακό-FP3: Πρωτιά Perez πριν τις κατατακτήριες

Related Posts