Ο Sebastien Ogier δηλώνει χαρούμενος με την νίκη του και το 1-2 της Citroen στο Rally Τουρκίας αλλά τονίζει ότι όλοι στην ομάδα πρέπει να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά.

Η Citroen έκανε το 1-2 για πρώτη φορά μετά το 2015 και το Rally Αργεντινής, με τον Sebastien Ogier να παίρνει την τρίτη φετινή του νίκη, μετά το Rally Μόντε Κάρλο και το Rally Μεξικού.

Η νίκη αυτή, σε συνδυασμό και με τους 5 βαθμούς που πήρε ο Ott Tanak έριξαν την μεταξύ τους διαφορά στους 17 βαθμούς, 3 αγώνες πριν το πέσιμο της αυλαίας του φετινού πρωταθλήματος.

«Κερδίσαμε σήμερα και φυσικά είμαι χαρούμενος για το Σαββατοκύριακο που είχαμε. Είχα ένα γρήγορο αυτοκίνητο, αρκετά αξιόπιστο και ο ρυθμός δεν ήταν κακός,» δήλωσε ο Ogier.

«Αλλά δεν είναι όλα τέλεια ξαφνικά. Είναι αρκετά ενθαρρυντικό αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Πρέπει να γίνουμε πιο γρήγοροι.»

Ο Ogier παραδέχθηκε επίσης ότι μετά το Rally Γερμανίας είχε κάποιες συζητήσεις με την ομάδα του, όπου και είχε δηλώσει ότι δεν μπορεί να οδηγήσει το αυτοκίνητο.

«Νομίζω ότι δεν έχουν γίνει πολλές αλλαγές αυτές τις τρεις εβδομάδες για να είμαι ειλικρινής,» πρόσθεσε o Ogier.

«Μετά την Γερμανία συζήτησα με την ομάδα και είπα τα πράγματα ως έχουν αυτή την στιγμή και ότι πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά. Η ομάδα ξεκίνησε να κάνει περισσότερα και κατάλαβε ότι πρέπει να πιέσουμε ακόμα περισσότερο.

«Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν είναι το αποτέλεσμα όλων αυτών ακόμα, αλλά πηγαίνει προς την σωστή κατεύθυνση για να δώσουμε κίνητρο σε όλους στην ομάδα. Μπορούμε να απολαύσουμε αυτή την νίκη τώρα.»

Πηγή: motorsport.com

 

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles