Οι διοργανωτές του GP της Βραζιλίας απαντούν στις προειδοποιήσεις του Ecclestone

Οι διοργανωτές του GP Της Βραζιλίας εμφανίζονται καθησυχαστικοί για το μέλλον του αγώνα, παρά τις προειδοποιήσεις του Bernie Ecclestone, πως το GP του 2016 ίσως να είναι το τελευταίο.

Σύμφωνα με τον Ecclestone κάποιοι όροι του συμβολαίου δεν είχαν ακόμη πραγματοποιηθεί και ως εκ τούτου το GP της Βραζιλίας θα μπορούσε να αποπεμφθεί από το καλεντάρι, αν δεν διευθετηθούν τα ανοιχτά θέματα.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες του Βραζιλιάνικου GP αντέδρασαν άμεσα για να ξεκαθαρίσουν πως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το GP της χώρας τους θα διεξάγεται κανονικά, τουλάχιστον μέχρι το 2020, όπου ολοκληρώνεται το εν λόγω συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα, σε επιστολή τους προς το Motorsport. Com ανέφεραν: «Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει καμία νομική ρήτρα για τη διακοπή του συμβολαίου με την εταιρία προώθησης του event, Interpub, που ισχύει μέχρι το 2020. Η πόλη του Sao Paulo εργάζεται στο σχέδιο βελτίωσης της πίστας του Interlagos. Φέτος το σχέδιο είναι στην 3η του φάση».

«Για τον φετινό αγώνα, η περιοχή των paddock θα διευρυνθεί, βελτιώνοντας τις συνθήκες εργασίας για όλες τις ομάδε».

«Η Interpub μόλις ολοκλήρωσε μια αποκλειστική συμφωνία με την Heineken για την παροχή μπύρας στο Interlagos. Η Βραζιλία είναι μια από αναπτυσσόμενες αγορές – κλειδί για την εταιρία».

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Arrivabene - Χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά για τις νίκες

Next Article

Νέο σασί για Rossi και Lorenzo στο GP του Assen

Related Posts