Οι έξοδοι των Suninen και Fourmaux στο Rally Σαρδηνίας (+videos)

Teemu Suninen Rally Italia Sardegna Ford Fiesta WRC 2021 Crash

Η M-Sport είχε μία καταστροφική πρώτη μέρα στο Rally Σαρδηνίας, με τους Teemu Suninen και Adrien Fourmaux να έχουν εξόδους στις δύο πρώτες ειδικές.

Ο Teemu Suninen είχε έξοδο στην πρώτη ειδική του Rally Σαρδηνίας, περίπου δύο χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό της ειδικής. Στο τέλος της ημέρας ο Φινλανδός εξήγησε τι έγινε και βρέθηκε εκτός δρόμου: «Τράβηξα το χειρόφρενο και έσβησε ο κινητήρας και δεν είχα καθόλου δύναμη για να στρίψω την στροφή και γλίστρησα εκτός για δύο μέτρα και μετά κολλήσαμε. Ο κινητήρας ζεστάθηκε αρκετά και καταστράφηκε ένας αισθητήρας, και δεν μπορούσαμε να βάλουμε πάλι εμπρός τον κινητήρα. Η ζημιά δεν είναι μεγάλη, βασικά από το εξωτερικό μέρος το μόνο που λείπει είναι ένας καθρέφτης αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε την ημέρα.»

Το πρόγραμμα και η τηλεοπτική κάλυψη του Rally Σαρδηνίας:

Ο Φινλανδός επέστρεψε στο Ford Fiesta WRC μετά από δύο αγώνες, και δυσκολεύτηκε αρκετά, καθώς δεν είχε κάνει δοκιμές πριν τον αγώνα. Επίσης είχε να οδηγήσει το Fiesta WRC σε χώμα για αρκετούς μήνες. Σήμερα, στην δεύτερη ημέρα του Rally Σαρδηνίας, ο Suninen συνεχίζει κανονικά, όντας πρώτος στις ειδικές.

Ο Adrien Fourmaux επέστρεψε στο Ford Fiesta Rally 2 μετά τις δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις του με το Fiesta WRC στο Rally Κροατίας και στο Rally Πορτογαλίας. Όπως και οι υπόλοιποι οδηγοί της M-Sport έτσι κι αυτός δεν είχε κάνει δοκιμές πριν τον αγώνα.

«Ήταν ένα μικρό λάθος το πρωί, το οποίο έχει να κάνει με το ότι δεν έχω πολλή εμπειρία στο χώμα. Δυστυχώς υπήρχε μία μεγάλη πέτρα δίπλα στον δρόμο στο σημείο που έκλεισα λίγο την γραμμή μου, κάτι το οποίο σήμαινε ότι η μάχη μας για την νίκη στο WRC2 τελείωσε στην δεύτερη ειδική του αγώνα,» δήλωσε ο Fourmaux.

Rally Σαρδηνίας – 1η Μέρα: Κυριαρχία Tanak

«Θα συνεχίσουμε αύριο και ελπίζω να σημειώσουμε κάποιους δυνατούς χρόνους καθώς ανακάμπτουμε. Ζητώ συγγνώμη από την ομάδα και όλους τους συνεργάτες μας που δεν θα παλέψουμε για την νίκη αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά είμαι σίγουρος ότι με την δουλειά που κάναμε με την ομάδα θα καταφέρουμε να δείξουμε την απόδοσή του Ford Fiesta Rally2,» πρόσθεσε ο Fourmaux.

Live Σχολιασμός F1: FP2 GP Μπακού/WRC: Rally Σαρδηνίας/MotoGP: GP Ισπανίας

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article
Ott Tanak Hyundai i20 Coupe WRC Rally Italia Sardegna 2021 Day 1 Leader

Rally Σαρδηνίας - 1η Μέρα: Κυριαρχία Tanak

Next Article
GP Καταλωνίας Morbidelli

GP Καταλωνίας - FP3: Πρωτιά Morbidelli, στο Q2 o Rossi

Related Posts