Οι μέτοχοι της Rich Energy προσπαθούν να σώσουν την σχέση και την συμφωνία με την Haas μετά το χθεσινό tweet που ανακοίνωνε ότι σταματά η μεταξύ τους συνεργασία.

Πηγές του autosport.com αναφέρουν ότι το tweet αυτό είτε το έγραψε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας William Storey ή πήρε την έγκριση από αυτόν για να δημοσιευθεί, χωρίς να έχει ενημερώσει τους μετόχους.

Οι μέτοχοι της βρετανικής εταιρείας θέλουν να προστατεύσουν την επένδυση που έχουν κάνει και θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους με την Haas.

Η πηγή ανέφερε: «Η συμφωνία δεν τερματίστηκε και ο William δεν έχει την αρμοδιότητα να το κάνει. Οι επενδυτές προσπαθούν να καθαρίσουν όλο αυτό τον χαμό που έχει γίνει, αλλά έτσι είναι οι επιχειρήσεις.»

Σήμερα το πρωί βγήκε και σχετική ανακοίνωση από την Haas, με τον αγωνιστικό διευθυντή της ομάδας, Geinther Steiner, να δηλώνει:

«Η Rich Energy είναι η χορηγός ονομασίας της Haas F1 Team. Δεν μπορώ να σχολιάσω περαιτέρω για τις σχέσεις μας λόγω συμβολαίου.»

Το λογότυπο της Rich Energy παραμένει στα οχήματα της ομάδας που βρίσκονται στην πίστα του Silverstone για το Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας.

Πηγή: autosport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles