Οριστικά εκτός GP Τσεχίας ο Marquez, στη θέση του ο Bradl

Οριστική έγινε η μη συμμετοχή του Marc Marquez στο Grand Prix της Τσεχίας το ερχόμενο σαββατοκύριακο. Στη θέση του ο δοκιμαστής του HRC, Stefan Bradl.

Όπως αναμενόταν μετά την πραγματοποίηση του δεύτερου χειρουργείου στο τραυματισμένο του δεξί χέρι, ο Marc Marquez δεν θα συμμετάσχει στο Τσεχικό Grand Prix που θα διεξαχθεί το επερχόμενο τριήμερο 7-9 Αυγούστου στην πίστα του Μπρνο.

Ο Ισπανός πρωταθλητής θα χάσει τον δεύτερο αγώνα της καριέρας του στο MotoGP, καθώς η λάμα που τοποθετήθηκε την προηγούμενη Τρίτη, έσπασε από την πίεση που υπέστη το χέρι του. Έτσι ο αναβάτης της Repsol Honda επέστρεψε στο χειρουργείο και τέθηκε εκτός αγώνων για τουλάχιστον την επόμενη εβδομάδα, ελπίζοντας να επιστρέψει στο Αυστριακό Grand Prix που αναμένεται να γίνει στο Red Bull Ring το τριήμερο 14-16 Αυγούστου.

Στη θέση του Marquez θα βρεθεί για το επερχόμενο Grand Prix, ο Stefan Bradl. O Γερμανός αναβάτης που εκτελή χρέη δοκιμαστή για το HRC, θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από 4 αγώνες στο περσινό πρωτάθλημα. Τα τελευταία 7 χρόνια, ο Bradl συμμετέχει ανελλιπώς στο Τσέχικο Grand Prix, έχοντας πετύχει 3 τερματισμούς στην πρώτη δεκάδα.

Ο ίδιος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την ευκαιρία που θα έχει να συμμετάσχει σε έναν αγώνα με την εργοστασιακή μοτοσυκλέτα της Repsol Honda, ενώ επιβεβαίωσε πως η συμμετοχή του αφορά μέχρι στιγμής μονάχα τον αγώνα της Τσεχίας.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Νέο χειρουργείο για Marquez, εξαιρετικά αμφίβολος για το GP Τσεχίας

Next Article

Pirelli: Η υπερβολική φθορά προκάλεσε τις αστοχίες

Related Posts