Την οριστική ακύρωση των 3 Grands Prix σε Αργεντινή, Ταϊλάνδη και Μαλαισία ανακοίνωσε η Dorna, η οποία αναμένεται να οριστικοποιήσει την επιστροφή του Πορτογαλικού Grand Prix στις επόμενες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα σε επίσημη δήλωση που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (31/7), η Dorna επιβεβαίωσε τους φόβους που ήθελαν το πρωτάθλημα να μην ταξιδεύει στους 3 αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι για το τέλος της σεζόν, εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19.

Ταυτόχρονα επιβεβαιώθηκε η επέκταση της συμφωνίας με την πίστα της Buriram στην Ταϊλάνδη, για διεξαγωγή αγώνων μέχρι και το πρωτάθλημα του 2026. Επίσης τονίστηκε πως οι αγώνες στο Rio Hondo και στη Sepang θα βρίσκονται στο καλεντάρι του 2021, με την Dorna να επιβεβαιώνει τις συζητήσεις με τους promoters για την εύρεση ημερομηνίων διεξαγωγής.

Τέλος, στην δήλωση γίνεται λόγος για είσοδο μίας ακόμη πίστας στο καλεντάρι, η οποία θα διοργανώσει το φινάλε της σεζόν, το τριήμερο 20-22 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αυτή η πίστα είναι αυτή του Πορτιμάο στην Πορτογαλία, η οποία θα φιλοξενήσει Grand Prix της Formula 1 το τριήμερο 22-25 Νοεμβρίου.

Έτσι, η επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή του Πορτογαλικού Grand Prix μετά από 8 χρόνια, αναμένεται να γίνει στις 10 Αυγούστου.

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles