Ούτε στις Η.Π.Α. θα τρέξει ο Marc Marquez

Marquez Η.Π.Α.

Ο τραυματισμός του Marc Marquez θα τον κρατήσει μακριά και από τον επόμενο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος, το Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Σοβαρότερος απ’ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί είναι ο τραυματισμός του Marc Marquez στο χέρι, καθώς ο Ισπανός θα χάσει τον επόμενο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος στην πίστα του Όστιν. Ο εργοστασιακός αναβάτης της ιαπωνικής ομάδας δεν θα ταξιδέψει στην αμερικάνικη πίστα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Honda θα συνεχίσει την αποθεραπεία του στην πατρίδα του.

Αυτό γιατί το κάταγμα που έχει υποστεί στο πρώτο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού, μετά την σύγκρουσή του με τον Miguel Oliveira στον εναρκτήριο αγώνα της φετινής σεζόν στην Πορτογαλία δεν έχει επουλωθεί, με αποτέλεσμα να υπάρχει σημαντικό ρίσκο με την συμμετοχή του στον επόμενο αγώνα.

Έτσι, για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ο Marquez θα απουσιάσει από το grid, ενώ παραμένει άγνωστο εάν η Honda θα επιλέξει να τον αντικαταστήσει. Σε κάθε περίπτωση ο Joan Mir και οι δύο αναβάτες της δορυφορικής LCR, Alex Rins και Taka Nakagami θα κουβαλήσουν το μεγαλύτερο φορτίο στις συμμετοχές της ιαπωνικής εταιρείας.

Η απουσία του φυσικά σημαίνει ότι η τιμωρία που έχει δεχθεί από τους αγωνοδίκες εξαιτίας της υπαιτιότητας του στην σύγκρουση με τον Oliveira, θα μετατεθεί για τον επόμενο αγώνα στην Ισπανία το τριήμερο 28-30 Απριλίου, εφόσον φυσικά συμμετάσχει ο Ισπανός αναβάτης.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article
Toprak Yamaha

Δοκιμές με την Yamaha o Toprak Razgatioglu

Next Article
MotoGP πρόγραμμα

GP Η.Π.Α: Το πρόγραμμα κι η τηλεοπτική κάλυψη

Related Posts