Παίρνει την επωνυμία της GasGas η Tech3, στην ομάδα κι ο Pol Espargaro

Στην αλλαγή του brand της Tech3 στράφηκαν οι ιθύνοντες της KTM, δίνοντας στη δορυφορική ομάδα της, την επωνυμία της θυγατρικής GasGas. Ανακοινώθηκε κι η επιστροφή του Pol Espargaro.

Ανακοινώσεις έκρυβε η επιστροφή του MotoGP στην Αυστρία, καθώς η ΚΤΜ προχώρησε σε μια ειδική συνέντευξη Tύπου, στην οποία γνωστοποίησε τις αλλαγές που θα γίνουν στην δορυφορική ομάδα της Tech 3 από το 2023.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστορική ομάδα θα λάβει την επωνυμία της GasGas, την θυγατρική εταιρεία της KTM, με την οποία έχει ήδη βαφτίσει τις δεύτερες ομάδες της στις μικρότερες κατηγορίες.

Επιπλέον, η GasGas Tech3 Factory Racing όπως θα είναι η πλήρης ονομασία της νέας οντότητας θα έχει στο ρόστερ της τον Pol Espargaro, ο οποίος επιστρέφει στην οικογένεια της Tech3 μετά από πέντε χρόνια. Μαζί του δεν αναμένεται να βρει κάποιον από τους δύο τωρινούς αναβάτες, Remy Gardner και Raul Fernandez. Ο περσινός πρωταθλητής της Moto2 είναι στο στόχαστρο της Aprilia για να συμπληρώσει τη νέα δορυφορική της ομάδα, ενώ ο Ισπανός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Yamaha για την επόμενη σεζόν.

Για την ώρα επικρατέστερος για την έτερη θέση αναβάτη στην ομάδα είναι ο Miguel Oliveira, ο οποίος έχει δεχθεί μια ισχυρή πρόταση για να έχει εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, παρά την υποβίβασή του στη δεύτερη ομάδα των αυστριακών.

Από εκεί και πέρα, παρά την αλλαγή ονομασίας, η ομάδα θα συνεχίσει να θεωρείται, έστω και τυπικά, ως μέρος του εργοστασιακού προγράμματος της KTM και δεν θα έχει τα προνόμια μιας νέας ομάδας.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article

Rally Ypres - Shakedown: Γρηγορότερος στην δοκιμή ο Neuville

Next Article

GP Αυστρίας - FP1 & FP2: Zarco μπροστά στην κυριαρχία της Ducati

Related Posts
Περισσότερα

Rally Νέας Ζηλανδίας – 3η Μέρα: Ελέγχει τον τίτλο ο Rovanpera, έξοδοι για Evans και Greensmith

Έπειτα από μία πραγματικά εντυπωσιακή επίδοση, ο Kalle Rovanpera βρέθηκε στην πρωτιά του Rally Νέας Ζηλανδίας, αφήνοντας τον…