Palmer – Καταλαβαίνω γιατί δεν έμεινα στη Renault

Jolyon Palmer (GBR) Renault Sport F1 Team RS17. Singapore Grand Prix, Saturday 16th September 2017. Marina Bay Street Circuit, Singapore.

Ο Jolyon Palmer τόνισε πως καταλαβαίνει απόλυτα το σκεπτικό της Renault πίσω από την απόφασή της να μην του προσφέρει συμβόλαιο για το 2018.

Ο Βρετανός δεν θα βρίσκεται του χρόνου στη γαλλική ομάδα, με τον Carlos Sainz να τον αντικαθιστά.

Η σεζόν φέτος για τον ίδιο δεν έχει κυλήσει ιδανικά, με αλλεπάλληλες αποτυχημένες προσπάθειες να μπει στους βαθμούς, τη στιγμή που ο Nico Hulkenberg έχει συλλέξει 34.

Ωστόσο, ο ίδιος κατανοεί απολύτως το σκεπτικό της ομάδας του, αν και δήλωσε πως θέλει να φύγει με το κεφάλι ψηλά:

«Έχω ένα μονοθέσιο που μπορεί να μπει στους βαθμούς και στοχεύω στο να κάνω την καλύτερη δουλειά που μπορώ. Θα μου άρεσε πάρα πολύ αν η ομάδα μου προσέφερε συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά, αλλά με το πώς εξελίχθηκε η σεζόν, καταλαβαίνω γιατί δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Ήταν μία δύσκολη χρονιά εν γένει.

«Θέλω να φύγω με το κεφάλι ψηλά και να αποδείξω ότι μπορώ να αποδώσω. Σε τελική ανάλυση, η απόφαση αυτή έχει ήδη παρθεί, επομένως έχω έξι αγώνες να κάνω αυτό που μπορώ κι έχω το υλικό για να το κάνω αυτό.»

Total
0
Shares
Previous Article

Hamilton - Οι αδυναμίες του μονοθεσίου ίσως λυθούν την επόμενη σεζόν

Next Article

Θα προσπαθήσει να αγωνιστεί στην Αραγονία ο Rossi

Related Posts