Παραμένει στην οικογένεια της Mercedes o Wehrlein, σύμφωνα με τον Wolff

Ο επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff, δήλωσε ότι ο Pascal Wehrlein θα παραμείνει μέλος της ομάδας της Mercedes, παρά το γεγονός ότι θα μείνει εκτός F1 το 2018.

Η πιο στενή συνεργασία της Sauber με την Ferrari, η οποία και επισημοποιήθηκε με τη μετονομασία της ομάδας σε Alfa Romeo Sauber, άφησε εκτός Formula 1 τον Γερμανό οδηγό.

Βέβαι, ο Wolff δήλωσε ότι θα βρεθεί κάποια θέση και για τον Wehrlein, τονίζοντας δε πως η θέση του στις τάξεις της γερμανικής ομάδας δεν κινδυνεύει:

«Ο Pascal σίγουρα αξίζει μία θέση στην Formula 1 και είναι σίγουρα ένας από τους πιο γρήγορους οδηγούς. 

«Αυτή την στιγμή τα πράγματα δεν είναι τόσο θετικά καθώς δεν υπάρχουν ελεύθερη θέση σε κάποια ομάδα. Αλλά σίγουρα θα είναι στην ομάδα μας. Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα έχει εμπλοκή σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα πέρα από την Formula 1. Σίγουρα θα παραμείνει μέλος της ομάδας μας.»

Από τη μεριά του, ο Wehrlein πιστεύει ότι οι καλές του επιδόσεις φέτος δεν εκτιμήθηκαν, καθώς η Sauber ήταν αρκετά πίσω από τον ανταγωνισμό:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τους πέντε βαθμούς. Δεν ήταν όλοι οι αγώνες όσο καλοί όσο θα ήθελα αλλά πιστεύω ότι κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε.» 

Πηγή: Autosport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm

Το motorsport είναι η αρρώστια μου. Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων και γράφω στο totalracing.gr.