Παρελθόν από την Alpine o Marcin Budkowski

Budkowski

Με μια λιτή ανακοίνωση η ομάδα της Alpine ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λήξη της συνεργασίας της με τον εκτελεστικό της διευθυντή, Marcin Budkowski, μόλις έναν μήνα πριν την έναρξη της νέας χρονιάς.

Ο Budkowski ήταν μέλος της Γαλλικής ομάδας από το 2018, όταν και είχε αναλάβει τα καθήκοντα του μετά το πέρασμα του από την FIA, όπου κατείχε τον ρόλο του επικεφαλής του τεχνικού τμήματος για την F1. Η πρόσληψη του τότε είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις από τις ομάδες, λόγω της ιδιότητας που κατείχε πρωτύτερα ο Γάλλο-Πολωνός μηχανικός.

H ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας ήταν φειδωλή με τις δύο πλευρές να προβαίνουν σε εκατέρωθεν δηλώσεις ευχαριστιών και ευχές για επιτυχίες στο μέλλον, γεγονός που μάλλον αναδεικνύει ότι η απόφαση αυτή λήφθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Την θέση του θα αναλάβει προσωρινά ο διευθύνων σύμβουλος της Alpine, Laurent Rossi, με σκοπό να συνεχιστεί απρόσκοπτα η προετοιμασία εν όψει του 2022. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το μονοθέσιο της Γαλλικής ομάδας είναι από εκείνα που αναμένονται με ενδιαφέρον, μιας και οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί αρκετά.

Παράλληλα, οι φήμες που ήθελαν τον προσφάτως αποχωρήσαντα από την Aston Martin, Otmar Szafnauer, να αναλαμβάνει ρόλο στην ομάδα με έδρα το Enstone, δείχνουν να επιβεβαιώνονται πλέον μετά και την συγκεκριμένη εξέλιξη. Πρόκειται για μια σημαντική αλλαγή στα δεδομένα και τις ισορροπίες του σπορ.

 

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
2
Shares
Previous Article
ενημέρωση FIA

Ενημέρωση της FIA για την έρευνα του τελικού στο Άμπου Ντάμπι

Next Article
Mike Krack

Νέος επικεφαλής της Aston Martin o Mike Krack

Related Posts