Παρελθόν θεωρεί η Mercedes το συμβάν στο Μπακού

Add us as preferred source
Formel 1 – Mercedes-AMG Petronas Motorsport, Großer Preis von Aserbaidschan 2017. Lewis Hamilton Formula One – Mercedes-AMG Petronas Motorsport, Azerbaijan GP 2017. Lewis Hamilton

Ο επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff, δήλωσε πως θεωρεί ήδη παρελθόν το συμβάν ανάμεσα στον Lewis Hamilton και τον Sebastian Vettel κατά τη διάρκεια του Αζέρικου GP.

Η επαφή που είχαν οι δύο οδηγοί πίσω από το Αυτοκίνητο Ασφαλείας στο Μπακού οδήγησε σε ποινή 10 δλ. stop/go για τον Γερμανό και 3 βαθμούς ποινή στο δίπλωμά του, ενώ το ζήτημα έφτασε ως την FIA, η οποία συνεδριάζοντας στις 3 Ιουλίου αποφάσισε να μην επιβάλει περαιτέρω ποινές.

Από τη μεριά της, η Mercedes δηλώνει πρόθυμη να αφήσει πίσω της όλα όσα έγιναν.

«Κάθε σπουδαία σεζόν της Formula 1 έχει σημαδευτεί από μία μεγάλη κόντρα,» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Wolff. «Πέρυσι ήταν η εσωτερική διαμάχη μεταξύ του Lewis και του Nico και φέτος η μάχη μοιάζει να είναι ανάμεσα στη Ferrari και τη Mercedes, τον Sebastian και τον Lewis. 

«Όσο ήπια κι αν ξεκίνησε, ήταν απλώς θέμα χρόνου αυτή η κόντρα να γίνει πιο σκληρή, αμφιλεγόμενη. Αυτό έγινε στο Μπακού κι είδαμε τα αποτελέσματα αυτής της έντασης στην πίστα.

«’Εχουμε αφήσει πίσω μας αυτό το συμβάν και το θεωρούμε λήξαν. Η συνάντηση τη Δευτέρα ήταν μεταξύ της FIA και του Sebastian και υπήρξε μία απόφαση που έγινε γνωστή σε όλους μας. Από το Μπακού και μετά εστιάζουμε στα δικά μας, εξετάζοντας το σχεδιασμό του headrest που κόστισε στον Lewis τη νίκη πριν δύο εβδομάδες.»

 

Latest Podcast Undercut · E45 · 24/08/2026 · 48 min

The Undercut Redux #45: Έλα στη θέση μου

Το έσχατο GP Ολλανδίας είχε απόλυτο πρωταγωνιστή τον Lando Norris, στην πιο «Max Verstappen» εμφάνιση της καριέρας του, την ώρα που ο Ολλανδός εθνικός ήρωας…

Add us as preferred source on Google News

Follow TotalRacing on Google News so you never miss an article.

Related Posts