Παρουσίαση: TotalRacing Rally Team

Το TotalRacing.gr επεκτείνει την εμπλοκή του στα eSports, αφού μετά την συνεργασία με την F1aXion, ιδρύει την δικιά του ομάδα rally στο Richard Burns Rally.

Στις αρχές Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους, το TotalRacing.gr έγινε χορηγός επικοινωνίας της F1aXion, και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της Formula 1. Τώρα, με την νέα χρονιά πάρθηκε η απόφαση για επέκταση της δράσης του site στα πρωταθλήματα eSports, με την TotalRacing Rally Team.

Το banner της TotalRacing Rally Team:

Η TotalRacing Rally Team θα έχει την υποστήριξη της έμπειρης ελληνικής ομάδας WayTooFast rally team, η οποία έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα των ομάδων τα τελευταία τρία χρόνια, 2 πρωταθλήματα έχει η ομάδα τους στο WRC, WRC, και ανάμεσα στα πρωταθλήματα που έχουν κατακτήσει οι οδηγοί της σε ατομικό επίπεδο ξεχωρίζουν ένα πρωτάθλημα σε σύνολο 100 βαθμολογούμενων αγώνων και 2 στο εικονικό WRC του RsRBR.

Σκοπός της είναι να βοηθήσει νέους αλλά και έμπειρους οδηγούς να ενταχθούν στο πρωτάθλημα και να βελτιώσουν τις ικανότητές τους. Στην ομάδα υπάρχουν κενές θέσεις, οπότε αν κάποιος ενδιαφέρετε να να αγωνιστεί με την TotalRacing Rally Team στο RallyeSim Richard Burns Rally ας επικοινωνήσει μαζί μας μέσω των Social Media του site.

 

Το livery που θα έχουν τα αυτοκίνητα της TotalRacing Rally Team:Το πρόγραμμα των οδηγών μας θα παρουσιαστεί σύντομα.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article

Rally Μόντε Κάρλο - 2η Ημέρα - 2ο Loop: Πέρασε μπροστά ο Ogier

Next Article

Rally Μόντε Κάρλο - 3η Ημέρα - 1ο Loop: Deja vu

Related Posts