Παρουσιάστηκαν τα νέα liveries των ομάδων του WRC για το 2019 (pics)

Παρουσιάστηκαν και επίσημα τα νέα liveries των ομάδων του WRC για την σεζόν του 2019.

Σήμερα στο Autosport Show έγιναν οι επίσημες παρουσιάσεις των νέων χρωμάτων των τεσσάρων ομάδων για την νέα σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που γίνονται ταυτόχρονα οι παρουσιάσεις των ομάδων στο Autosport Show.

Νέα χρώματα θα έχει φέτος η M-Sport, η οποία είχε κάνει την δική της παρουσίαση πριν δύο ημέρες, η Citroen, που βλέπει τους ταύρους της Red Bull να επιστρέφουν στο αυτοκίνητό της, ενώ ανανεωμένο ήταν το livery και της Hyundai.

Το νέο livery της M-Sport θυμίζει αρκετά αυτό του 2014, αφού το μαύρο είναι το βασικό χρώμα, με τις διάφορες αποχρώσεις του μπλε να σπάνε την μονοτονία.

Το livery της Citroen θυμίζει τις εποχές από το 2008 μέχρι και το 2012, όταν η Red Bull ήταν βασικός χορηγός της Γαλλικής ομάδας.

Μερικές αλλαγές στο livery είχε και η Hyundai, η οποία πρόσθεσε κάποιες πορτοκαλί και μπλε λεπτομέρειες σε αρκετά σημεία του i20 Coupe WRC.

Οι αλλαγές στο livery της Toyota είναι αρκετά μικρές σε σύγκριση με το περσινό τους.

Μαζί με την παρουσίαση των νέων livery, οι οδηγοί ανακοίνωσαν και τα νούμερα που επέλεξαν για την νέα σεζόν.
Ο Sebastien Ogier επέλεξε το #1, ενώ ο teammate του, Esapekka Lappi, το #4. Όπως ξέραμε από την παρουσίαση της M-Sport, ο Elfyn Evans επέλεξε το #33 και ο Teemu Suninen το #3. Ο Ott Tanak επέλεξε το #8, ο Jari-Matti Latvala to #10 και ο Kris Meeke το #5. O Thierry Neuville το #11, ο Andreas Mikkelsen το #89 και ο Dani Sordo το #6. Η Hyundai δεν ανακοίνωσε τον αριθμό του Sebastien Loeb, αλλά αναμένεται να είναι το #9.

Δείτε τα νέα livery των ομάδων:

Hyundai:

Toyota:

Citroen:

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Blog: Κίνηση ουσίας

Next Article

Marrakesh ePrix - Κατατακτήριες: Bird στην pole, με πληγωμένο μονοθέσιο

Related Posts