Παρουσιάστηκε το Hyundai i20 WRC του 2018 (pics)

Μας… αιφνιδίασε η Hyundai, η οποία έκανε τα αποκαλυπτήρια του φετινού i20 WRC μέσω της σελίδας της στο Facebook.

Το 2017 δε στέφθηκε με επιτυχία για την ομάδα του Algenau, μιας κι οι δύο στόχοι (πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών) χάθηκαν από νωρίς.

Για τη φετινή σεζόν όμως, η κορεάτικη φίρμα έχει υψηλές βλέψεις, μιας και πλέον στο line-up της έχει προστεθεί κι ο Andreas Mikkelsen, σε μία προσπάθεια να φτάσουν από κοινού στην κορυφή.

Η αρχή του 2018 για τη Hyundai γίνεται σήμερα με την ανάρτηση των πρώτων φωτογραφιών από το i20 WRC, με τις μεγαλύτερες αλλαγές να τις βλέπουμε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Δείτε το σχετικό υλικό:

 

Ο επικεφαλής της ομάδας, Michel Nandan, δήλωσε σχετικά:

«Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία. Φτάσαμε κοντά το 2017, όμως δεν τα καταφέραμε λόγω απόδοσης και σταθερότητας. Θέλουμε να το διορθώσουμε αυτό.

«Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας. Η δική τους απόδοση μας βοηθά στο να βελτιωθούμε από αγώνα σε αγώνα. Αυτό μας δίνει το κίνητρο να παλέψουμε για τους τελικούς μας στόχους.»

Από τη μεριά του, ο Thierry Neuville τόνισε:

Διαβάστε το έβδομο τεύχος του TotalMAG

«Το γεγονός ότι κατακτήσαμε 4 νίκες το 2017 και το ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί σε πολλούς αγώνες, μας δίνει το κίνητρο για να τα πάμε καλύτερα. Βελτιωνόμαστε ως ομάδα κάθε χρόνο. Πιστεύω πως ήρθε η δική μας ώρα.»

 

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm
Αρχισυντάκτης

Δημοσιογραφία η τρέλα μου, τα motorsport η αγάπη μου. Σπουδάζω στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και γράφω στο totalracing.gr τα τελευταία 6 χρόνια.