Παρουσίασε τη μοτοσυκλέτα της για το 2022 κι η Suzuki

Suzuki

H Suzuki έκανε με τη σειρά της τα αποκαλυπτήρια της μοτοσυκλέτας, με την οποία θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του MotoGP για το 2022.

Λίγη ώρα μετά την παρουσίαση της Yamaha, ήταν η ώρα της Suzuki να τραβήξει τα καλύμματα για τις μοτοσυκλέτες που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα του 2022, στα χέρια των δύο της αναβατών, Joan Mir κι Alex Rins.

Με μία παρουσίαση που έγινε στην πίστα της Σεπάνγκ, οι ιθύνοντες της ιαπωνικής εταιρείας αποκάλυψαν τις φετινές εργοστασιακές GSX-RR, με τις οποίες η ομάδα θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες του 2020, μετά από μία μέτρια σεζόν, όπου αμφότεροι οι αναβάτες της έμειναν μακριά από τη διεκδίκηση των παγκόσμιων τίτλων.

H παρόμοια με τις προηγούμενες σεζόν, μοτοσυκλέτα της Suzuki έχει μόνη διαφορά με τις προκατόχους της, την παρουσία του μαύρου χρώματος στο μπροστινό μέρος του fairing, ένεκα και της νέας χορηγικής συνεργασίας της ομάδας με την Monster.

Πλέον, μετά και την αποκάλυψη της Suzuki, μένουν μόλις τρεις ομάδες που δεν έχουν φανερώσει τις μοτοσυκλέτες τους για την επερχόμενη σεζόν. Πρόκειται για τις δύο ομάδες της Honda, που αναμένεται να το κάνουν μετά τις δοκιμές της Σεπάνγκ, καθώς και την Aprilia που για την ώρα δεν έχει ενημερώσει για συγκεκριμένη ημερομηνία.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ξανά την παρουσίαση της Suzuki καθώς και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από τη νέα Suzuki GSX-RR:

Suzuki

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article
Yamaha

Αποκαλυπτήρια για τη φετινή μοτοσυκλέτα της Yamaha

Next Article

Παρουσιάστηκε η Haas VF-22 (pics)

Related Posts