Παρουσίασε τις μοτοσυκλέτες της η αμερικανική Trackhouse

Η Trackhouse Racing, νέα αμερικανική ομάδα του MotoGP παρουσίασε τις μοτοσυκλέτες της Aprilia με τις οποίες θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Έχοντας αποκτήσει τη θέση της δορυφορικής ομάδας της Aprilia μετά τον διωγμό της RNF από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του MotoGP, η νέα αμερικανική ομάδα Trackhouse Racing παρουσίασε τις μοτοσυκλέτες της για το επερχόμενο πρωτάθλημα.

Η Trackhouse διοργάνωσε μια λαμπερή εκδήλωση στο Λος Άντζελες, όπου απέτισε φόρο τιμής στην ιστορία των ΗΠΑ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κι έπειτα αποκάλυψε τις μοτοσυκλέτες, οι οποίες είχαν ξεκάθαρα επηρεαστεί από την σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η αστερόεσσα κοσμεί το μεγαλύτερο μέρος της μοτοσυκλέτας αν και θα χρησιμοποιηθεί από δύο Ίβηρες αναβάτες, τον Πορτογάλο Miguel Oliveira και τον Ισπανό Raul Fernandez. Στη εκδήλωση παρεβρέθηκε και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Justin Marks, όπως επίσης κι ο CEO της Aprilia Racing, Massimo Rivola.

Παρότι δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα έχει τη διεύθυνση της ομάδας, η μεγάλη πλειοψηφία της διοίκησης του αγωνιστικού τμήματος στην RNF, αναμένεται να συνεχίσει στην Trackhouse, με τον Johan Stigefelt να αναμένεται να προαχθεί στον ρόλο του επικεφαλής της ομάδας στα Grand Prix της σεζόν.

Αξιοσημείωτο επίσης ότι η Trackhouse θα χρησιμοποιεί τις μοτοσυκλέτες του 2024, με την Aprilia να δίνει δύο σύγχρονες RS-GP στην ομάδα, ακολουθώντας το παράδειγμα της Honda με την LCR, αλλά και της Ducati με την Pramac.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την εκδήλωση αλλά και φωτογραφίες από την παρουσίαση:

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article
Elfyn Evans rally monte carlo 2024 toyota gr yaris rally1

Rally Μόντε Κάρλο - 2η Μέρα: Τριπλή μάχη με τον Evans στην κορυφή

Next Article

Rally Μόντε-Κάρλο - 3η Μέρα: Neuville-Ogier σημειώσατε 1

Related Posts